Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните съоръжения на завод „Черноморско

...
Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните съоръжения на завод „Черноморско
Коментари Харесай

Винзаводът в Поморие работи с пълен капацитет

Разпечатани са пробните кранчета на дестилационните уреди на цех „ Черноморско злато” в Поморие, които през предходната седмица бяха спрени от Агенция „ Митници” след инспекция, оповестиха от компанията.

Причина за мярката е, че кранчетата не са отразени в схемите за произвеждане, не са пломбирани и към тях няма измервателни уреди, като по този начин се основават подозрения за безотчетна продукция.

„ Агенция Митници почете причините на „ Черноморско злато”, че пробните кранчета са неделима част от баретката на всяка дестилационна система по отношение на софтуерните условия за работа на оборудването, както удостовери и производителят на системите „ Бенковски Ко”.

Производителят означи и че течността в тези уреди не е краен артикул, а екстракт с алкохолно наличие сред 55% и 75%. „ Черноморско злато” са показали на управляващите по-детайлна софтуерна скица с пробните кранчета, като са предложили и слагане на бленда за понижаване на дебита им. Производството работи с цялостен потенциал и мощ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР