Разпадът при Възраждане придоби днес нови измерения, след като депутати,

...
Разпадът при Възраждане придоби днес нови измерения, след като депутати,
Коментари Харесай

Разпадът при Възраждане стигна до прокуратурата

Разпадът при " Възраждане " закупи през днешния ден нови измерения, откакто депутати, които бяха изключени от партията, сезираха основния прокурор за изявления на общински консултант. Това заяви самостоятелният депутат Николай Дренчев, един от неотдавна изключените.

По думите му става въпрос за Деян Николов от " Възраждане ", който неведнъж в разнообразни медийни изявления твърди, че са му предложили милиони, с цел да направи някаква сглобка в Столичния общински съвет.

" Аз го виждам като чисто политическо говорене, с концепцията - ето, аз не съм взел пари, само че най-вероятно другите хора от " Възраждане "  са взели пари, с цел да гласоподават по избран метод. Става въпрос за едно доста съществено закононарушение ", обясни Дренчев. 

И добави, че през вчерашния ден той и неговите сътрудници, които са самостоятелни народни представители, са сезирали и.ф. основен прокурор със сигнал, който му показва тези изказвания.

" Съответно да откри дали на Деян Николов някой му е предложил, кой му е предложил, против какво му е предложил, предложил ли е на други хора ", уточни още той. 

Според Дренчев и.ф. основен прокурор надали е чакал тяхното сезиране.

" Той без подозрение е забелязал тези изказвания, най-вероятно и той, както и аз ги отдаваме на едно чисто политическо говорене, и най-вероятно няма да излезе нищо от цялата тази работа ", разяснява самостоятелния народен представител. 

Той сподели, че оттук насетне самодейността на това следствие е в патримониума на и.ф. основен прокурор. 

Миналата седмица трима народни представители - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев, бяха изключени от парламентарната група на " Възраждане "  след съвещание на софийската организация. Преди това бяха изключени и четирима общински съветници на партията в София. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР