Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено,

...
Разочарованието, което изпитвам днес, е неописуемо. Сърцето ми е съкрушено,
Коментари Харесай

Амбър Хърд: Изпитвам неописуемо разочарование

Разочарованието, което изпитвам през днешния ден, е неописуемо . Сърцето ми е съкрушено, че планината от доказателства се оказа незадоволителна , с цел да се опълчва на непропорционалната мощ и въздействие на някогашния ми брачен партньор. "

Това съобщи Амбър Хърд в изказване, публикувано минути откакто бе наказана от Джони Деп за клюка.

" Още повече съм разочарована от това какво значи тази присъда за други дами. Това е крах. Той в ръща часовника обратно към времето, когато една жена, която се изправя и приказва, може да бъде обществено засрамена и унижена . Това отхвърля концепцията, че насилието против дами би трябвало да се приема съществено ", се споделя още в изказването на актрисата.
                 

" Вярвам, че юристите на Джони съумяха да накарат журито да пренебрегне основния въпрос за свободата на словото и да пренебрегва доказателства, които бяха толкоз безапелационни, че спечелихме в Обединеното кралство. Съжалявам, че изгубих този случай. Но още по-тъжна съм, че наподобява изгубих правото, което мислех, че имам като американец – да приказвам свободно и намерено ”, приключва Амбър Хърд.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР