Размяната на коледни картички, която започна като шега в началото

...
Размяната на коледни картички, която започна като шега в началото
Коментари Харесай

Приятелите от Ню Брънзуик си разменят една и съща коледна картичка в продължение на 62 години

Размяната на коледни картички, която стартира като смешка при започване на 60-те години на предишния век, се трансформира в коледна традиция за двама най-хубави другари от Ню Брънзуик.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Когато Гари Галант от Сейнт Джон за първи път изпрати елементарна коледна картичка от гимназията Монктън на своя другар от гимназията Лий при започване на 60-те години на предишния век, той в никакъв случай не очакваше, че посланието вътре, както и тяхното другарство, ще устоят тестването на времето.

„ Това беше просто коледна картичка, огромна работа “, сподели Галант, само че на идната година картичката ненадейно дойде назад в пощенската му кутия на идната Коледа.

„ Зачеркнах името си от него сложих името му и го изпратих назад. Беше просто като смешка, знаете ли, и това стартира и тогава той сподели: „ Ще те оправя “, сподели Лий ВанБускирк от Монктън...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР