Разминахме се страшна трагедия. Днес в Петрич и на други

...
Разминахме се страшна трагедия. Днес в Петрич и на други
Коментари Харесай

Шеф на Беласица: Разминахме се със страшна трагедия, днес можеше да има много черни забрадки

Разминахме се страшна покруса. Днес в Петрич и на други места можеше да има доста черни забрадки”. Това показа пред „ Марица” шефът на УС на ФК Беласица (Петрич) Иван Златински.

Припомняме, че нощес на връщане от мач в Панагюрище рейсът на „ комитите” претърпя пътен случай на 70-тия километър на автомагистрала „ Тракия”, откакто инфаркт покоси водачът на возилото.

Президентът на Бела Иван Златински описа от първо лице детайлности за случилото се.

" Тъкмо се изкачвахме по аутобана преди отбивката за Велинград. Видях, че рейса стартира да излиза от платното и тъй като съм зад водача му подвикнах: излизаш от платното, върни се. Но той даже не съумя да каже нищо. Явно към този момент му е било доста неприятно. Все отново след криволичене вляво и дясно, сякаш и от изгубената към този момент инерция по високото, возилото се спря в канавката. Счупиха се стъкла, настана суматоха”, показа Златински.

" След обзор от пристигналият медицински екип масажиста Трайко Пецев и домакина на тима Жоро Изгоренков бяха закарани на обзор в МБАЛ Пазарджик, заради недоволства в гръдната част. По-късно ги пуснаха. Вратарят Кирил Георгиев е с удар в главата, беше прегледан на място и си пристигна с нас.”
Иван Златински заяви, че футболистите, техническите лица и членовете на делегацията са се прибрали в Петрич към 2,30 часа след среднощ. Чакали ги разтревожени почитатели.

" Кметът на Петрич изпрати рейс от Пловдив, който ни транспортира по противоположния път. Клубният рейс остана, евентуално поради някакви експертизи.”

Тялото на умрелият 67-годишен водач е било откарано в Съдебна медицина – Пазарджик за аутопсия.

" Изказвам моите и на тима съболезнования на околните на нашия сътрудник – водачът. Той беше добър и деятелен човек.

Следващата подготовка на Беласица би трябвало да се организира на следващия ден, само че към този момент е под въпрос, защото би трябвало да се види преди този момент психическото и физическо положение на футболистите ", сподели още Иван Златински.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР