Размерът наистина има значение, показа цитирано от PopSci проучване, според

...
Размерът наистина има значение, показа цитирано от PopSci проучване, според
Коментари Харесай

Доказано: размерът има значение

Размерът в действителност има значение, сподели представено от PopSci изследване, съгласно което мъжката хубост зависи най-малко частично от... размера на „ достолепието ”.

Жени, на които били показани разнообразни компютърно генерирани изображения на голи мъже, единомислещо оповестили по-надарените като по-красиви и привлекателни. И въпреки че доста проучвания слагат акцента на мъжката хубост върху растежа, става известно, и дължината на пениса е не по-малко значима в очите на заинтригуваните.

Тревожната вест е, че в очите на дамите няма задоволително дълго или задоволително дебело. Колкото и да увеличавали учените размерите на виртуалните господа, дамите постоянно ги оценявали все по-високо и по-високо по прелест, доказвайки, че идеалният размер – в случай че подобен въобще съществува – е отвън сферата на реалистичното, или най-малко е по-значителен от тези, изобразени на 343-те картинки, употребявани в опита.

Дължината на пениса се оказала изключително решаваща за привлекателността на високите мъже, евентуално тъй като техният растеж карал съответния орган да наподобява по-малък. Този „ резултат на контрастния размер ” се оказал изключително значим за по-едрите дами.

Австралийският екип, провел изследването, заключава, че явното желание на дамите към по-надарени мъжкари е предиздвикало човешкия жанр да еволюира с по-големи по мярка мъжки полови членове от останалите примати. Причината за това желание не е научно потвърдена – съгласно откривателите, тя може да се заключава в по-силното наслаждение при сексуален акт или даже да е „ чисто естетическа ”.

Каквато и да е истината, ръководителят на проучването доктор Брайън Моц от Австралийския народен университет в Канбера е безапелационен: „ Резултатите директно опонират на изказванията, че размерът на пениса не е от голяма важност за множеството дами ”.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР