Разликите тук са ценностни. Нали едните дойдоха, за да сменят

...
Разликите тук са ценностни. Нали едните дойдоха, за да сменят
Коментари Харесай

Георги Кадиев: ”Кръвосмешение” е договорката за кабинет на двете най-големи политически партии

" Разликите тук са ценностни. Нали едните пристигнаха, с цел да сменят другите поради корупция. Как в този момент единият ще вдигне ръка, с цел да гласоподава за другия и противоположното. Къде се вършат огромни обединения, забравяйки всевъзможни разлики, забравяйки какво са говорили, поради това, че към нас гори. Да, към нас гори, само че това по никакъв метод не оправдава дейностите на двете най-големи партии. Те направиха безсмислено да се гласоподава ".

По думите му погазването на държавността идва от разнообразни направления, в това число това, което видяхме през вчерашния ден в Народното събрание.

Кадиев означи, че го отвращава това, което вижда сега в Народното събрание. Според него Народно събрание не прави нищо. И акцентира, че 2 месеца след изборите бюджетът е минал на първо четене единствено на 2 комисии и то не водещи комисии по въпроса.

" Случващото се е доста депресиращо. Общото неодобрение ни прави всички идентични. В политиката въпреки всичко не всички са идентични. Има хора с друг морал и дейности. Общият негативизъм ни залива всички. И за това сме отговорни всички политици ", разяснява още Георги Кадиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР