Разликата между пожелателно говорене и факти. Днес Икономическият министър заяви,

...
Разликата между пожелателно говорене и факти. Днес Икономическият министър заяви,
Коментари Харесай

Икономист: България е една от страните, които най-малко подпомогнаха гражданите и бизнеса

" Разликата сред пожелателно говорене и обстоятелства. Днес Икономическият министър съобщи, че „ сремежът му е да няма неподпомогнат бизнес ”.
Но обстоятелствата демонстрират, че България е една от страните, които минимум подкрепиха жителите и бизнеса за справяне с последствията от икономическата рецесия, подбудена от Ковид пандемията. Включително и обещаните пари се забавиха, от време на време с месеци, да стигнат до хората и бизнеса ", във Facebook.
 Валери Симеонов сподели междинен пръст на протестиращи жители (ВИДЕО) Валери Симеонов сподели междинен пръст на протестиращи жители (ВИДЕО)
Валери Симеонов размаха междинен пръст на ресторантьорите и подкрепящите ги жители, които стачкуват под прозорците на Министерския съ...
" В тази връзка безусловно понятен е митингът на хората останали без приходи и работа, само че не е разбираемо държанието на ръководещите, а още по-малко разбираемо е държанието на един някогашен вицепремиер, настоящ Заместник ръководител на Народно събрание, който сподели междинен пръст на протестиращите хора... Абсолютно неясно е тези хора да не престават да ръководят страната.
Време е хората, определени в институциите от жителите, да работят за жителите! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР