Различните участъци от бул. Александър Стамболийски“, които трябва да се

...
Различните участъци от бул. Александър Стамболийски“, които трябва да се
Коментари Харесай

За спокойни празници в Кючука: Затварят бул. „Ал. Стамболийски“ след Нова година

Различните сектори от бул. „ Александър Стамболийски “, които би трябвало да се разкопават поради реализацията на ВиК плана за Южния обходен колектор, ще се затварят след празниците. За това се схванаха зам.-кметовете Пламен Райчев и Тодор Чонов със Савина Тодорова – механически началник на плана.
Прочетете още
„ Докато се съгласува краткотрайната организация на придвижване, ще влезем в почивните дни към Коледа и Нова година, а действителната работа ще  започне едвам при започване на януари 2023 година Така по празниците ще има затворени сектори по бул. „ Александър Стамболийски “ без да се работи в тях, а това ще затрудни пътуването на хората, които по празниците посещават родственици с други обитаеми места, пазарят и така нататък По-разумно е да се стартира работа при започване на идната година “, безапелационни бяха и двамата заместници на Здравко Димитров.

Това искане беше подкрепено и от кмета на регион „ Южен “ Костадин Язов и признато от представителя на компанията реализатор.

Изграждането на Южния  обходен колектор е част от изпълнявания от ВиК план „ Инженеринг – планиране, строителство и авторски контрол на обект „ Реконструкция и създаване на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Пловдив ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР