Различна, но не по-малко атрактивна се оказа първата вечер от

...
Различна, но не по-малко атрактивна се оказа първата вечер от
Коментари Харесай

Започна The Brava Balkan Fest

Различна, само че не по-малко атрактивна се оказа първата вечер от тазгодишното издание на The Brava Balkan Fest. Широките поляни пред кметството в село Дъбрава събраха разнообразни генерации, обединени от любовта към музиката. Традиционно, бали сено, вместо столове за сядане, бяха ситуирани на естествения естествен фон.

Началото на първата фестивална вечер сложи музикалният продуцент, звуков инженер и DJ D-Trax, който подгря публиката с части като Shake it, On my mind, Malibu и други

След него на сцената се качиха създателите от Deep Zone и DJ Диан Соло, които предложиха незабравими страсти на публиката и повишиха настроението в хладната септемврийска вечер.

Хедлайнерът на вечерта Turbo B от хитовия музикален план Snap пък съумя да върне меломаните в 90-те години на XX век, като с лекост провокира незабравими страсти.

VII издание на The Brava Balkan Fest беше намерено от Силвия Домозетска, шеф на Дирекция „ Култура, спорт, туризъм “ към Община Благоевград и Росен Георгиев, основател на фестивала и Председател на УС на Асоциация за европейско развиване набългарското село.

The Brava Balkan Fest продължава и довечера. Тя ще бъде изпълнена с обичайното рок звучене, особено за фестивала от самото у учредяване.

Днес на сцената ще се качат Electric Roxy и обичаната на всички благоевградска тайфа Black Rose. Хедлайнерите на вечерта EUROSMITH са първата европейска трибют тайфа на AEROSMITH, които са утвърдени персонално от Стивън Тайлър. В тяхно осъществяване ще прозвучат незабравимите части на именитата AEROSMITH.

Началото ще бъде сложено в 18.00 часа при кметството в с. Дъбрава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР