Различията в характерите правят живота на двойката интересен и разнообразен.

...
Различията в характерите правят живота на двойката интересен и разнообразен.
Коментари Харесай

5 неща, които не бива да толерирате във връзката си

Различията в характерите вършат живота на двойката забавен и разнороден. Но има 5 неща, пред които никога не би трябвало да си затваряте очите, защото те не попадат в рубрика „ потребно “, а са същинска бомба със закъснител. И тъкмо те трансформират любовта в токсична.

Егоизъм

Важно е да умееш освен да даваш, само че и да получаваш. Тази елементарна скица в действителност е най-сложното в връзките. Егоизмът се състои в това, че единият от сътрудниците не желае да споделя времето и силата си, с цел да бъде с другия. За него другият е просто част от уговорките, а не индивидът, с който би желал да изпитва наслади, приятни страсти, незабравими прекарвания.

Обсебване

Връзката е красива, когато е същинска, слънчева и зачита пространствата и характерността на другия. Токсичната връзка е тъкмо противоположното. В този случай единият сътрудник натоварва с отрицателни мисли индивида до себе си, потиска го, завладява го и последователно завладява персоналното му пространство. Може да го прави неумишлено, а може да е напълно съзнателно.

Подценяване

Подценяването на работата или опциите на единия сътрудник са един от главните врагове на хармоничното общуване. За да бъдат връзките положителни, би трябвало всеки от сътрудниците да прави оценка уменията и капацитета на другия, да го признава и поддържа, да се интересува от работата му и най-важното – да не завижда, когато другият реализира освен това.

Гняв

Гневът може да бъде предизвикан от разнообразни фактори: стрес, отчаяние, нетърпимост, насъбрана многогодишна отмалялост. Той предизвиква невидими пукнатини в връзките, които с времето стават все по-големи. Гневът и непрекъснатото отчаяние са две токсични наличия в живота на двойката, които не водят до нищо положително.

Насилие

Независимо дали е физическо, вербално или психическо, това е най-лошото, с което може да се сблъскате. И е безусловно недопустимо за съществуването на двойката. Насилието се демонстрира по доста способи и не би трябвало да се подценява. Няма търпимо принуждение.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР