Разкрито е жестокото убийство на ослепително красива стюардеса. Заподозреният Никита

...
Разкрито е жестокото убийство на ослепително красива стюардеса. Заподозреният Никита
Коментари Харесай

Разкриха жестокото убийство на ослепително красива стюардеса ВИДЕО

Разкрито е жестокото ликвидиране на ослепително красива стюардеса. Заподозреният Никита Енин за нейната гибел е приет от съда в Русия за вменяем.

Мъжът е диагностициран с разстройство на личността и импулсивно държание, само че съгласно проверяващите е бил изцяло виновен за дейностите си.



Причина за зверското закононарушение е ревнивост.



Стюрдесата от самолетна компания I Fly е открита мъртва в хотел Vnukovo Village на территорията на Нова Москва на 10 юли.

Момичето било облечено и лежало по тил със свити крайници във вана, напълнена до половината с вода. Било задушено.



Разследващите незабавно разпитали чиновниците на хотела, които разкрили, че красивата стюардеса влезнала в хотела дружно с друж мъж. Той напуснал стаята няколко часа, преди проверяващите да открият тялото. На рецепцията прозорливо заплатил за още един ден, само че държанието му провокирало подозрение и по тази причина от хотела решили да ревизират какво се случва. Когато се натъкнали на тялото, извикали полиция.



Когато 25-годишният мъж бил арестуван, той разказал, че избухнал от ревнивост, причерняло му пред очите, а по-нататък нищо не помнел. Свестил се едвам над мъртвото тяло на младата жена.

Той е упрекнат в ликвидиране, без значение от оправданията му, че не помни по какъв начин е направил закононарушението.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР