Разкрития за едно убийство, представяно ни като уж медицински случай…

...
Разкрития за едно убийство, представяно ни като уж медицински случай…
Коментари Харесай

Смъртта на Навални: Разкрития за едно убийство, представяно като уж медицински случай…

Разкрития за едно ликвидиране, представяно ни като сякаш медицински случай… Това  дръзва да направи политическият анализатор Григор Лилов в собствен извънреден пост. „ Никакви медици не са реанимирали Навални “, заключава той.

 

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

Разкрития за убийството:
НИКАКВИ МЕДИЦИ НЕ СА
РЕАНИМИРАЛИ НАВАЛНИ!
.
Според ТАСС колата за спешна помощ на „ Бърза помощ ” е пристигнала до колонията за по-малко от 7 минути, а след още 2 минути докторите реанимирали Навални.
(виж скрийншот 1)
.
1.
Болницата в града Лабитнанги е на 30 километра и 380 метра по права линия от колонията в Харп, а по шосето дистанцията е 33 километра и 20 метра – от изхода от болничното заведение до входа в колонията.
(виж скрийншот 2)
2.
7 минути са 420 секунди.
.
3.
Следователно всяка секунда колата за спешна помощ е изминавала 78 метра и 62 сантиметра. Това прави скорост от 283 километра и 28 метра в час. Включително по улиците през три градчета Лабинтанги, Обской и Харп и компактно заснеженото и заледено трасе на шосето.

***** Дори и посредством хеликоптер – квалифициран стремително за политане и кацане това разстояние е невероятно да се вземе за „ по-малко от 7 минути ”.

А и повече минути са непостижими за него. (средната скорост на хеликоптерите е 230 км/час – без времето за пускане, набиране на обороти на витлото, политане, набор на височина, убиването на скоростта със зависване и кацането.) При това в колонията, а към нея в градчето Харп няма подобаващи места за кацане.
.
4.
В градчето Харп има филиал на болничното заведение Лабитнанги.
В този филиал няма „ спешна помощ ”, липсва даже кабинет за „ спешна помощ ”, няма експерти с изключение на терапевт и педиатри, няма даже отоларинголог, да не приказваме за кардиолог. Нямат даже обикновен електрошок.
Преди 2 и половина месеца тези обстоятелства са установени, само че занапред ще се умува какво да се направи, с цел да се усъвършенства здравното обслужване
(виж скрийншот 3)
.
5.
Официално съгласно Кремъл и медиите му Навални са го пуснали на разходка (площта е сред две високи бетонни стени с дължина 9 метра и широчина 1 метър) в 12:11 часа.

 

След няколко минути му прилошало и примрял. Починал в 14:17 часа.
.

6.
Неофициално Кремъл твърди, че повода за гибелта е огромен тромб. Всеки доктор ще ви каже, че при доста тежка белодробна или артериална емболия не се умира часове – животът завършва за минути.
.

ИЗВОДИ

Следователно никаква здравна помощ и реанимация е нямало от 12:11 часа до 14:17 часа, както лъже Кремъл, респективно ТАСС и съветските медии.
Било е невероятно!
Н-Е-В-Ъ-З.М-О-Ж-Н-О!
.

Това е лъжата на Кремъл, лъжата на рупорите му – съветските медии. Лъжата за едно ликвидиране, представяно ни като сякаш медицински случай.

–––––––
**** Не е ясно дали изобщо от колонията са извикали каквато и да кола за спешна помощ от Лабитнанги или експерти.
Както разбрах, за лагерниците в тази колония – „ Полярен вълк ”, колония № 3, основана преди време при Сталин и още тогава злокобен обект на ГУЛАГ в никакъв случай не са си правили този труд: да викат коли за спешна помощ и квалифицирани медицински експерти – нито по времето на Съюз на съветските социалистически републики, нито по времето на новата Русия.
Нямало е смисъл.
Най-малкия кахър са неприятното отопление на килиите при страхотните студове, възбраната за спално долни дрехи (спи се с дрехите), възбраната за свестни зимни обувки или ботуши… Лошата храна, издевателствата, карцерите даже не са най-страшното!
Защото в тази колония властта те изпраща, или с цел да умреш, или с цел да те убие скрито!

 

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още отзиви четете в категория Коментари

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР