Разкрита е йерархичната пирамида на световния тероризъм. Крокус се превърна

...
Разкрита е йерархичната пирамида на световния тероризъм. Крокус се превърна
Коментари Харесай

Пирамидата на глобалния тероризъм е разкрита: Крокус стана ключ към тревожната истина

Разкрита е йерархичната пирамида на международния тероризъм. " Крокус " се трансформира в ключ към тревожната истина за враговете на Русия. Версиите по какъв начин тъкмо е могъл да бъде проведен атентатът в Подмосковието проучиха онлайн Дмитрий Соин и Станислав Крапивник.

Световните специалисти, проучили събитията на нещастието в Московска област, са съгласни, че в планирането на терористичната офанзива в „ Крокус Сити Хол “ са взели участие необятен кръг хора. Такива офанзиви не са спонтанни и изискват дълга и доста деликатна подготовка, означи икономическият наблюдаващ на Юрий Пронко.

Така събеседникът пресметна пет основни етапи на образуване на терористична офанзива. Първо, беше належащо да се наемат и индоктринират изпълнителите. Второ, да се открият на финансовите потоци. Трето, да се доставят оръжията. Четвърто, да се провежда логистика – да се откри превоз за терористи и краткотрайно жилище. И последното нещо е да се проведат пропагандни действия, т.е. да се разгласяват фотоси и видеоклипове след офанзивата.

Всеки стадий може да бъде присъединен към обособена група. Междувременно израелският анализатор Ели Кармон изрази мнение, че цялата организация може да отнеме от няколко седмици до няколко години. Всичко зависи от типа на терористичната група и нейната ресурсна база. И действителната подготовка на изпълнителите може да отнеме от четири до дванадесет седмици.

Политическият анализатор, деец от тайните служби на Приднестровието Дмитрий Соин и военният специалист, някогашен офицер от американската войска Станислав Крапивник разясниха оценките на сътрудниците.

Връзката сред разследващите служби на Запада и Украйна

Първият специалист като цяло се съгласи с догатките на анализаторите и добави, че единствено огромни разследващи служби са способни да приготвят терористични офанзиви от подобен мащаб: „ Несъмнено британците и американците имат на първо място опит с сходен жанр събития. Някъде до тях са французите и израелците, само че мисля, че тук въпреки всичко би трябвало да се концентрираме върху Съединени американски щати и Англия, тъй като точно Централно разузнавателно управление на САЩ и МИ6 имат свои звена в СБУ. Те директно управляват работата ГУР на Министерството на защитата на Украйна. В същото време, както следва от данните на междинното следствие, може да се приказва за следи от киевския режим “.

„ Съответно изграждащият се модел може да наподобява по този начин: главният надзорен център за антируските дейности в световен мащаб са разследващите служби на груповия Запад. В европейско направление те работят посредством украинските специфични служби и други терористични организации на Украйна. И се построява повече или по-малко явен модел на набиране, логистика, трансфер на оръжия и финансиране “, изясни събеседникът.

Той напомни, че малко преди терористичната офанзива в Московска област във „ Вашингтон Пост “ оповестени редица публикации, в които се показва, че СБУ и ГУР ва Министерството на защитата имат цели звена, които са директно подчинени или на Централно разузнавателно управление на САЩ, или на МИ6 и даже са непосредствено основани от тях.

Това приказва за цялостно обединение на разследващите служби на Запада и Украйна. И че Западът носи несъмнена отговорност за всичко, което прави Украйна, в това число саботажи и терористични актове.

„ И тук е построена пирамидалната йерархична система на световния тероризъм. Той е генериран и въодушевен от главните ни съперници, суперсилите, на първо място Съединени американски щати, както и техните спътници от Европа. И тогава те са в крилата, подизпълнители на едно място - това е Украйна, на друго може да са някакви радикални ислямисти. Те основават периметър на напрежение към Русия. Това, което се случи в „ Крокус “, е на първо място доста ужасна покруса, само че тя ни разреши да отворим очите си за това какво съставлява Западът, какви способи употребява против нас, какво съставлява Украйна в актуалния ѝ вид, по какъв начин могат да употребяват принадлежности като се стартира от националистите и се стигне до уахабитите. Картината става все по-ясна. И следствието, което сега тече интензивно, ще разкрива нови и нови циреи, все нови случаи “, акцентира Соин.

Пролог на нещастието

Политически анализатор допусна, че предизвестието на Вашингтон седмици преди офанзивата е част от сюжета. Не беше съответно. Освен това като цяло нарасналата опасност от терористична и саботажна активност към този момент беше явна.

„ В последна сметка вижте по какъв начин се държат ВСУ, по какъв начин се държат ГУР на МО и СБУ. Удари, ДРГ, детонации - това е на практика всекидневие. А какъв брой разнообразни терористични групи и обособени терористи са арестувани в последно време. Това демонстрира успеваемостта на разузнаването. Никой обаче не дава 100% гаранция. А нашият зложелател е много рисков “, отбелязва събеседникът.

Той добави, че думите на съветския президент Владимир Путин, че радикални ислямисти са ни нападнали на Крокус на 22 март, по никакъв метод не опонират на версията за взаимно присъединяване на режима в Киев, управляващите на Съединени американски щати и Англия:

Ако си спомним кой сътвори „ Ислямска страна “, кой има най-мощните агентски позиции там, това са на първо място американците и британците. Неотдавнашната терористична офанзива трябваше да докара до суматоха, разкол в Русия и вълна от различия, които биха могли да вбият чеп по национални и религиозни линии. И тогава - верижна реакция. В последна сметка такива неща не се вършат единствено с цел да убият няколко десетки или стотици хора. Те се вършат, с цел да има верижна реакция, която да докара политическия хайлайф или даже цялата страна в положение на рецесия.

Не всичко вървеше по проект

На собствен ред Станислав Крапивник допусна, че в случай че причинителите на терористите са съумели да се откъснат и да влязат в Украйна след офанзивата против Московска област, тогава второто деяние би се разиграло. Това би било цинична осведомителна провокация, целяща да ускори резултата от чудовищната терористична офанзива в „ Крокус “ и да подкопае стабилността в Русия.

„ Тогава тези бойци ще се явят като очевидци и ще кажат, че сякаш са били наети от ФСБ. Защото в този момент, в случай че погледнете, вторият поток от тази подправена история от врага към този момент е почнал. Първият поток на Запад: те споделят, че всичко това е „ Ислямска страна “ и това е неуспех на съветските специфични служби. И вторият поток, който към този момент стартира да тече: видите ли, самата Русия сякаш е направила това, с цел да оправдае усилването на военните дейности против Украйна. Западът към момента се надява да раздруса Русия от вътрешната страна “, изясни специалистът.

Той също по този начин уточни, че редица радикални ислямистки групи работят в Украйна съвсем от началото на СВО, има доказателства: „ Има много видеозаписи, които самите тези бойци разгласиха, показвайки по какъв начин се бият против нас. И те правят много обширна активност там. Например, те основават вериги за черния пазар за оръжия, които идват от Украйна. Тоест те работят там много дълго време. „ Ислямска страна “ е наемническа организация, обслужваща управлението на Съединените щати и Англия. На първо място Щатите. Ето за какво бойците ѝ са склонни да се появяват на всички места, където има американски врагове. “

Той видя, че тези терористи съвсем в никакъв случай не атакуват американци, британци, израелци и така нататък: „ И да вземем за пример те се появиха в Либия, те се появиха в Ирак, те се появиха в Сирия и в Афганистан също. Където Вашингтон има потребност от тях, те се появяват там. Вече и в Украйна. В това няма нищо ново. “

Превод : В. Сергеев

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед33165Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерацияАлтернативен Поглед30009Полк. Николай Марков: Политическа партия като калифорнийски скакалци унищожават всичко, до което се докоснатАлтернативен Поглед64397Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед52952Проф. Николай Витанов: Япония за напредналиКоментарен Поглед21267Зорница Илиева: Фатална загуба на партията на Ердоган на изборите в ТурцияАлтернативен Поглед550585Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед180333Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед138780Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед123773Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед77300Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАвторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев5611Вили, Вили, за какво премълчаваш и послъгваш за кмета Иван Иванов Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР