Разконцентрираха ме всички спекулации, но като гледам тези горе са

...
Разконцентрираха ме всички спекулации, но като гледам тези горе са
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Ако нещата не се променят, няма да се състезавам повече за България

" Разконцентрираха ме всички спекулации, само че като виждам тези горе са по-разконцентрирани, тъй като пият от обяд. Аз няма какво да си споделям с тях. Ако те не подхващат крачка и тези неща не се трансформират, аз няма да се състезавам повече под флага на България, в никакъв случай! Те се подиграват с цялото българско плуване, освен с мен. Знаете ли какъв брой деца отхвърлиха по този метод? Не, нали? Гледате, че аз и Йосиф държим, само че по какъв начин го вършим - ние си знаем. И още няколко, които още са дребни и не схващат “, разгласи Антъни Иванов пред медиите след втория ден на Държавното състезание по плуване, което се организира на столичния басейн “Диана ”.


" Надявам се да станат мъже - да им пораснат изпод мъжките полови органи, да излязат и да кажат истината. Надявам се да решим безусловно всичкои, тъй като аз желая да представям България и да се състезавам под българския байрак. Но в случай че тези неща не се трансформират, би трябвало да диря развиване на друго място. Не може цялостен живот да се занимавам с едни и същи нелепости ", продължи Антъни.

" Така отхвърлиха от националния тим най-хубавия ни волйболист преди време, отхвърлиха Григор Димитров да се състезава България, отхвърлиха Бербатов, отхвърлиха Мартин и Стилиян. Отказаха още хиляди с капацитет да показват нашата дребна страна, а те се пробват да ги смачкат, тъй като се опасяват да не си изгубят позицията ", сподели оте той.

Днес Антъни приключи втори на 100 метра бътерфлай, като дисциплината беше извоювана от европейския медалист Йосиф Миладинов. Антъни получи позволение да взе участие в конкуренцията, макар че Спортният трибунал в Лозана удостовери наказването му от две години поради неспазване на антидопинговия надзор.

“Изключително съм удовлетворен, това ми е първото слизане под 54 секунди. Под 54 секунди не съм плувал от не знам какъв брой време. Знаете, че моята компетентност е 200 м бътерфлай. Там гоним едно слизане под 2 минути. Имах 2 месеца да се приготвя за тук, удовлетворен съм. Да станеш втори след втория на Европейско е сносно ", изясни Иванив../БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР