Нов поглед отново на мода с рефинансиране от £100 млн.

...
Разговорите за рефинансиране на дълга, чиито притежатели включват Alteri, специализираният
Коментари Харесай

Разговорите за рефинансиране на дълга, чиито притежатели включват Alteri, специализираният инвеститор на дребно, Davidson Kempner и филиал на банката на Wall Street Goldman Sachs, продължават от месеца.

Успешното приключване на преговорите би дошло като облекчение за собствениците на New Look след два болезнени кръга на финансово преструктуриране.

New Look, който търгува от повече от 400 магазина в Обединеното кралство и Ирландия, работи със съветници в Deloitte за проучване на варианти за заем от £100 млн.

Това бележи последната глава в пътуването на веригата към устойчива дългосрочна капиталова структура след значителни затваряния на магазини.

New Look е една от най-големите омниканални вериги за облекло във Великобритания, в която работят повече от 10 000 служители и се гордее с 10 милиона активни клиенти.

Ново Look fashions преговаря с кредиторите за дълг от £100 млн.

Той е вторият по големина играч в категорията дамско облекло в Обединеното кралство.

Прочетете повече:
В действителност Обединеното кралство се справи много по-добре след COVID отколкото първоначалната мисъл - защо има значение
По-голям от очакваното спад на цените на жилищата, тъй като повишенията на лихвите удариха пазара

През финансовата година, приключила на 25 март 2023 г., New Look отчете общи приходи от £895 милиона и печалби преди лихви, данъци, амортизация и амортизация от 42,2 милиона паунда – увеличение на годишна база от повече от 67%.

Говорител на New Look каза: „Със срочен заем от около 100 милиона паунда на New Look с падеж през юни 2024 г., в момента групата е в положителни дискусии със съветници и потенциални кредитори относно рефинансиране.

„Бизнесът продължава да постига стратегическите си цели, подкрепени от стратегията си за омниканалност, модни акредитиви и голяма стойност продукт."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР