Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена епоха, няма обаче

...
Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена епоха, няма обаче
Коментари Харесай

Мария Габриел с условия пред ПП-ДБ за размразяване на преговорите за правителство

Разговорите с ПП-ДБ не са в ледена ера, няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете. Разговори може да има, единствено в случай че бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, правилата и доверието. За да не стигнем до ледена ера, която с изключение на нас ще замрази и страната, приканвам ПП-ДБ за преосмисляне на тези неща. Мандатоносителят е на ход. Това съобщи Мария Габриел от ГЕРБ-СДС по време на изказване пред публицисти.

" Разочарованието в обществото е голямо. Недоверието ни е голямо. От тази рецесия се излиза единствено с доверие от всички участници и цел. Всеки би трябвало да направи крачка обратно и да предложим решение, което да носи обединяване. "

" Уважаеми сътрудници, сменете метода. Ако желаете, вземете образец от нас. Ние направихме всички вероятни и невъзможни взаимни отстъпки ", за това прикани пък Томислав Дончев. 

" Имаме война сред институциите. Не може с 15% от народните представители да бъде получена цялата власт. Не е демократично. България би трябвало да има работещо държавно управление. "

В събота ГЕРБ-СДС замразиха договарянията за кабинет с втория мандат след изтеклия запис от Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

Вече тече и срокът, в който Николай Денков и ПП-ДБ би трябвало да си обезпечат поддръжка в Народното събрание и да осъществят мандата, който президентът им връчи през вчерашния ден.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР