Разговорите с ГЕРБ трябва да се възобновят и ние ще

...
Разговорите с ГЕРБ трябва да се възобновят и ние ще
Коментари Харесай

Николай Денков: Разговорите с ГЕРБ трябва да се възобновят, ще ги поканим още утре

„ Разговорите с ГЕРБ би трябвало да се възобновят и ние ще ги поканим още на следващия ден “, разгласи номинираният за министър председател Николай Денков.

„ ГЕРБ да решат какво ще вършат, топката е при тях. Каним ги на следващия ден. Компромиси и топене. Да седнем на масата, не пред медиите “, съобщи той ред бТВ.

„ Аз бих схванала заледяване в случай че има някакво разминаване по политики, само че заледяване заради вътрешни записи, казани в дълги полемики, казани в прочувствени моменти, когато партията взема извънредно тежки решения, не ми се костват като законен опит за заледяване. Не мисля, че имаше нещо притеснително, което сътрудниците от ГЕРБ не са очаквали да чуят “, сподели Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “.

На мнение за обновяване на разговора са и от „ Демократична България “.

„ Вторият мандат ни беше връчен и трябват рационални старания. Записите не би трябвало да въздействат “, съобщи Надежда Йорданова.

От Политическа партия реагираха остро на думите на президента през вчерашния ден при връчването на втория мандат.

„ Президентът престъпи границите на конституцията. Не е в пълномощия да споделя „ не правете държавно управление “. Намалява възможностите за постоянно държавно управление. Вариантите са три - избори, кабинет на първите две или необятно държавно управление “, уточни Николай Денков.

„ Виждам, че президентът е подложен на щрек поради предлагането да се сменят управленията на службите, по този начин както бяха заменени от него самия “, съобщи Лена Бориславова.

Все още няма изясненост дали ГЕРБ ще одобряват размразяването на разговора и договарянията. А Политическа партия оповестиха, че ще беседват и с другите в Народното събрание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР