Разговори за общи приоритети има, но аз не виждам никаква

...
Разговори за общи приоритети има, но аз не виждам никаква
Коментари Харесай

Борис Бонев: Няма да бъдем в коалиция, която пази ГЕРБ frognews.bg

" Разговори за общи цели има, само че аз не виждам никаква причина да съгласуваме с Политическа партия или Демократична България проекта за ръководство на София на " Спаси София ". Ние сме доста диалогични и се съобразяваме с желанията на наши евентуални сътрудници, само че това е проектът за ръководство на София на " Спаси София ". Ние сме самостоятелен, обособен политически индивид и от Политическа партия, и от Демократична България, и от който и да било различен и имаме цялостното право да имаме политики, за които да се борим, без значение дали нашите евентуални сътрудници ще ги припознаят или не ", акцентира Бонев.

 

Лидерът на " Спаси София " удостовери, че Васил Терзиев е едно от спряганите имена за претендент за кмет на столицата:

 

" Познаваме го от много години. Той е от години съидейник на " Спаси София ". Смятаме, че той е човек, който в случай че влезе в политиката, би било добре, тъй като има какво да даде и на София, и на страната. Но решение кой ще е претендентът за кмет, под каква форма той ще бъде повдигнат и кои ще са участниците в тази акция - това би трябвало да бъде взето, единствено в случай че има подписано съдружно съглашение, каквото на този стадий няма ".

 

" Разговорът тече от повече от 8 месеца. Доста сме напреднали в огромна част от въпросите. Не е имало никакви разногласия за позиции. Тук по-скоро, в случай че има от наша страна избрани терзания, те са свързани с това дали в някакъв миг София няма да стане залог за успокоение на националната политика. За да няма сюрпризирани, ние сме споделили непосредствено, че това за нас би било абслютно неприемливо и ние няма по какъв начин да бъдем в коалиция, в която се пази ГЕРБ, тъй като ГЕРБ са всичко, което ние не сме ", добави още Борис Бонев.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР