Разговорът за министри е вторичен. Това съобщи пред Нова телевизия

...
Разговорът за министри е вторичен. Това съобщи пред Нова телевизия
Коментари Харесай

За какво ще настояват ПП-ДБ при преговорите с ГЕРБ-СДС?

Разговорът за министри е второстепенен.

Това заяви пред Нова телевизия Йордан Иванов, народен представител от ПГ на " – ".

Първо би трябвало да се обсъдят регулаторните органи в Р. България, изясни той

" Иначе и ние (ПП-ДБ) сме сериозни към работата на доста министри. И ние имаме какво да кажем на сътрудниците си от, тъй като има имена, посочени от Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова ", съобщи Иванов.

" Няма нещо, за което, в случай че има предпочитание да се реализира договореност да не може да бъде реализирана в границите на няколко дни. Това е въпрос на политическа. Силно обезпокоен съм, че няма сериозен политически диалог. Виждаме канонада от политически нападки и подмятания от това, че отиваме на избори до това, че ще се разберем. Притеснението ми е подбудено от това, че сега се намираме в основен политически миг и би трябвало да водим сериозен диалог за страната. За това по какъв начин продължава да действа изпълнителната и парламентарната власт ", изясни той.

По думите му би трябвало да се постави завършек на плаващите болшинства в 49-ото Народно заседание.

" Ако има политическа мощ в България, която разгласи, че не може да се бори с корупцията, значи не мисли за страната и българските жители ", сподели още Йордан Иванов.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР