Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на

...
Разговорът се проведе преди началото на форума на Групата на
Коментари Харесай

ЕНП: Социалистите завиждат, Бойко е най-добрият шеф в Европа

Разговорът се организира преди началото на форума на Групата на ЕНП в Комитета на районите, който се организира в София, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Президентът на ЕНП бе безапелационен, че България би трябвало да е горда с председателството на Съвета на Европейски Съюз.

“От през вчерашния ден съм в България и усетих, че социалистите са доста завистливи за всичко, което ГЕРБ прави тук. Според мен българските социалисти не същестуват откогато България пое Председателството, тъй като Бойко е най-успешният началник в Европа . Единственият метод да се покажат е да приказват за Бойко и какво прави Бойко”, разяснява Дол, който по-рано, на закуска с Цветан Цветанов съобщи, че ЕНП прави оценка високо работата на държавното управление и на ПГ на ГЕРБ.

Той поздрави кметовете за сполучливото развиване на българските райони в последните години, които са придобили същински европейски образ в последните години. И изрази убеденост, че стандартът на живот ще бъде осезаемо усъвършенстван под управлението на тези градоначалници.

Президентът на ЕНП акцентира, че страната ни е измежду отличниците в кохезионната политика и се е потвърдила като благонадежден сътрудник и виновна страна-членка на Европейски Съюз.

Той поздрави градоначалниците от ГЕРБ, че взимат положителни и мъдри решения, с които позволяват проблемите на хората. И ги посъветва да следват образеца на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е направил по този начин, че така наречен политическите елити да остават на нивото на проблемите на хората.

“Вие познавате фамилиите, развиването на районите, работните места, вие сте корените на вашата партия –ГЕРБ. Благодаря на моите другари Бойко и Цветан , които ме послушаха при образуването на ГЕРБ и през днешния ден триумфа на България се основава на отношението на ГЕРБ към всеки човек”, добави Дол.

Той бе безапелационен, че триумфите, нововъведенията и развиването на райони като София, Варна, Бургас, Габрово и други се дължат на мощните кметове от ГЕРБ. И посочи, че Пловдив е Европейска столица на културата.

Дол акцентира, че за ГЕРБ като част от фамилията на ЕНП най-важното е всички гласоподаватели да отидат до урните и да гласоподават на идващите избори, тъй като това е гаранция за триумфа на ГЕРБ.

Tой бе безапелационен, че Мария Габриел е извънреден еврокомисар.

“Въпреки че пое поста по време на средата на мандата, тя сподели, че единствено една решителна жена като нея може толкоз бързо да се ориентира в обстановката. Мария прави в действителност страхотна работа по цифровизацията и съм сигурен, че ще докара интернет даже в най-малките селца в ЕС”, добави той и разяснява, че това ще бъде печеливш ход за ГЕРБ преди изборите за Европейски парламент.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР