Разговор с починал човек може да се осъществи. Но е

...
Разговор с починал човек може да се осъществи. Но е
Коментари Харесай

Възможно ли е да разговаряме с починал близък?

Разговор с умрял човек може да се реализира. Но е значимо да знаете за последствията от тази връзка.

Смъртта на непосредствен човек е сериозна контузия, която мъчно се преодолява. Много хора се питат дали е допустима връзката с умряли родственици и близки.

Възможно е. Но би трябвало да го извършите по верния метод и на вярното място. Починалият сигурно ще ви чуе.

Последици от общуването с мъртвите

Никой не може да ви забрани да го извършите. Но би трябвало да внимавате. Това може да наподобява необичайно за близките и даже в някои случаи не е доста уместно. Основната заплаха, обаче, се крие в прочувственото положение на човек, което при чест контакт с мъртвите може да се утежни и да докара до психологични разстройства. Затова не злоупотребявайте с сходни диалози. Правете това, единствено когато в действителност имате потребност и несъмнено съгласно разпоредбите.

Как да проведем диалог с умрял човек?

Най-безопасното място за молитва и диалог с починалите е храмът. Запалете свещ, с цел да успокоите душата си, помолете се и чак тогава говорете, в случай че изпитвате такава потребност.

Вижте още: Кучето може да подуши заболяването на стопанина си

Важно е да запомните, че когато плачете за умряли близки или родственици, първо съжалявате себе си, тъй като знаете, че ще ви липсват. В такива моменти не забравяйте, че не би било хубаво обичаните ви хора да ви виждат по какъв начин плачете.

Трябва да вярвате, че на умрелия човек ще му е хубаво на небето и тази обич ще му дава безконечен покой и ще утеши и него, и вас.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР