Разговарях с Асен Василев за скандала с имотите, за който

...
Разговарях с Асен Василев за скандала с имотите, за който
Коментари Харесай

Денков: Разговарях с Асен Василев за скандала с имотите

Разговарях с Асен Василев за абсурда с парцелите, за който депутати ми оповестиха в Народното събрание, разяснява през днешния ден пред публицисти министър председателят Николай Денков. 

По думите му правосъдните органи би трябвало да се произнесат. " Няма никакво подозрение, че би трябвало да бъде тествана информацията, и всеки да се носи следствията, само че в случай че има проблем. Иначе по този начин с подмятане няма по какъв начин да стане ", уточни още той.

Той разяснява и избора на нови конституционни съдии.

" Това е пълномощие на Народно събрание, процедурата беше изпълнена. В профила на двамата претенденти има основна разлика и това дава отражение както в мненията, по този начин и в метода, по който се допуска, че ще работят техните кандидатури ", уточни още той.

" Христо Иванов, който доста почитам, е дал доста добър прочит. Освен правните правила, Конституционният съд има значима в роля в задаването на политики. Не толкоз партийна политика, колкото политики за развиване на страната ", уточни той.

Министър-председателят разяснява и разтърсванията към " Пирогов ", в частност поради случая с 15-годишната Даная, заяви Дарик.

" Няма по какъв начин да работи здравната система, в случай че подлагаме на подозрение всяко нещо, което се случва. Затова би трябвало да имаме доверие на докторите и в случай че има рецензии против тях би трябвало да е въз основата на инспекции и съответни резултати, които да демонстрират съответен проблем. Имало е такива случаи от предходни години. Но до момента в който няма подобен резултат от инспекция, ние би трябвало да имаме вяра на докторите. Иначе при кого различен ще отидем - при докторите ", разяснява министър-председателят.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР