Разгледайте TRON (TRX), Bitcoin Cash (BCH) и VC Spectra (SPCT).

...
Разгледайте TRON (TRX), Bitcoin Cash (BCH) и VC Spectra (SPCT).
Коментари Харесай

TRON и Bitcoin Cash са изправени пред ценови предизвикателства, докато VC Spectra запазва възхода си

Разгледайте TRON (TRX), Bitcoin Cash (BCH) и VC Spectra (SPCT). В коя от трите криптовалути е най-добре да инвестирате през 2023 година?

TRON (TRX) и Bitcoin Cash (BCH) са изправени пред провокации и благоприятни условия през 2023 година Междувременно VC Spectra (SPCT) се обрисува като прогресивен токен, който носи някои нови преимущества на своите вложители.

Нека да разгледаме тези три криптовалути и да разберем дали SPCT може да бъде най-хубавата криптовалута, в която да влагаме. Освен това, могат ли TRX и BCH да преодолеят актуалните провокации през 2023 година?

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Анализ на цената на TRON (TRX), значими моменти и прогнози

През март 2023 година TRON (TRX) се сблъска с правни провокации, когато Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) заведе дело против Джъстин Сън , нейния създател. SEC упрекна Сън в манипулиране на пазара, машинация и други обвинявания, свързани с монетата TRX и токена BTT на BitTorrent, като твърди, че те са нерегистрирани скъпи бумаги .



Освен това TRON (TRX) се бореше с неналичието на софтуерен прогрес и с намаляващо равнище на доверие в капиталовата общественост. Естествено, тези събития се отразиха на цената на TRON (TRX), като я накараха да спадне с 11.6% до $0.059.

И въпреки всичко, макар отрицателните настроения, TRON (TRX) се възвърне, като за малко доближи $0.093 през юли. До септември цената на TRON (TRX) се стабилизира към $0.080 . Поглеждайки напред в бъдещето, TRON може да означи нескончаем напредък, като цената му може да доближи нови върхове.

Фактори като засиленото разбиране на децентрализирани приложения (dApps) на платформата TRON и подобренията в нейната екосистема могат да оказват помощ на монетата TRX да доближи или даже да надмине границата от $0.11 през 2024 година Освен това, в случай че TRON сполучливо позволи правните провокации, това може в допълнение да ускори доверието на вложителите и да увеличи цената още повече .

Bitcoin Cash (BCH): Анализ на цената и пазарни настройки

Bitcoin Cash (BCH) започва за първи път на цена от $400 , а по-късно доближи най-ниската си стойност от $75 в края на 2018 година Сега въпросът, който вълнува опитните вложители, е следният: Дали Bitcoin Cash е добра инвестиция?

През 2023 година се чака цената на Bitcoin Cash (BCH) да се намали в диапазона сред $336.23 и $378.52, като междинната стойност е $345.59 . Този диапазон допуска капацитет за сдържан напредък на Bitcoin Cash (BCH) през 2023 година

Факторите, които способстват за внезапното повишаване на цената на BCH, включват позитивни пазарни настройки, подбудени от листването на BCH на EDX Markets, възходящите размери на търговия и покачвания интерес в обществените медии.

Очакваният ценови диапазон също по този начин отразява капацитета на криптовалутата да продължи да се възползва от позитивните настроения, възходящото приемане и мощното показване през идващите години.

Струва си да се означи, че през септември 2023 година цената на Bitcoin Cash (BCH) беше към $212 , което демонстрира забележителен капацитет за напредък през годината. На фона на тези данни бъдещето на Bitcoin Cash (BCH) наподобява е тематика, която провокира забележителен интерес измежду вложителите.

Друга монета, която е във напредък, е SPCT на VC Spectra.

VC Spectra (SPCT): Един от най-хубавите избори за криптовалута през 2023?

VC Spectra (SPCT) осъществя забележителни достижения, в това число забележителните $2.4 милиона, набрани при частната й сийд продажба . Този план се отличава с това, че действа като децентрализиран хедж фонд , който предлага както облаги, по този начин и на практика изгоди, което съгласно мнозина го прави една от най-хубавите монети, в които да инвестирате.

Токенът SPCT на VC Spectra, построен върху блокчейна на Биткойн, служи за разнообразни цели в екосистемата, в това число децентрализирана търговия, ръководство на активи и такси за транзакции.

Неговият дефлационен темперамент, реализиран посредством механизъм за изгаряне , прибавя завладяващо измерение към капацитета му за повишение на цената с течение на времето.

Към момента на последната актуализация VC Spectra е в разгара на обществената си предварителна продажба, състояща се от няколко стадия, всеки от които има своя ценова точка. Понастоящем, в стадий 3 , токените SPCT осъществят впечатляващ скок, достигайки $0.033 заради огромното търсене.

Ранните вложители получиха обилни награди, като участниците от стадий 1, закупили на цена от $0.008 , се радваха на удивително нарастване от 312.5%. Междувременно вложителите от стадий 2, които са влезнали на цена от $0.011 , са си обезпечили впечатляваща облага от 200 %.

С напредването на обществената предварителна продажба на VC Spectra през нейните стадии става все по-очевидно, че резултатите от нея притеглят забележителен интерес от страна на вложителите, които търсят както краткосрочни облаги, по този начин и дълготраен капацитет.

През 2023 година се чака SPCT да генерира най-малко 142% облага за актуалните вложители, като доближи целевата стойност на предварителната продажба от $0.080 .

Нещо повече, тези числа би трябвало да се усилят през 2024 година, незабавно откакто VC Spectra (SPCT) бъде записана на главните тържища.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР