Разгледайте тези обувки и определете коя ви харесва най-много. Вашият

...
Разгледайте тези обувки и определете коя ви харесва най-много. Вашият
Коментари Харесай

Какви обувки бихте носили? Изборът ви разкрива нещо специално

Разгледайте тези обувки и определете коя ви харесва най-вече. Вашият избор ще ви разкрие нещо забавно. Не мислете дълго време. Спрете се на тази, която ви хареса от пръв взор.

1.Женственост и сантименталност
Вие разбирате по какъв начин работи светът, само че отказвате да повярвате, че няма същински мъже: принцовете, за които сме чели в детството. Вие сте положителни, малко наивни и имате неповторим инстинкт. Сърцето може да ви подскаже по какъв начин да действате в дадена обстановка. Не отхвърляйте опитите му да ви предизвести, или противоположното – да ви насърчи да предприемете дадена стъпка. То няма да ви разочарова.

2.Аристократични и изискани
Изглеждате ужасно даже в елементарни облекла. За такива като вас споделят: Жена с основно “Ж ”. Мъжете ви обсипват с похвали. Горделиви сте и не позволявате на никого да ви нарани. Продължавайте по този начин!

3.Истинска тайнственост
Вие сте от тези дами, които са извънредно забавни за мъжете. Те не могат да ви схванат: вашата разностранна персона възхищава и очарова. Вие сте доста красиви, само че не мислете, че това е най-важното в живота. Въпреки известността ви измежду по-силния пол, вие сте предани единствено на един мъж. С него сте подготвени да влезете и в огъня.

4.Съвършена брачна половинка
Всеки човек мечтае за такава брачна половинка: обличате се добре, отлична стопанка и държанка. Много буйна и мощна персона. Лесно можете да ръководите хора и да станете добър началник, който да бъде почитан. Уверени в себе си и знаете какво усещане вършиме у другите.

5.Искрени и добродушни
Няма и капка нарцисизъм във вас, вие непрекъснато мислите за другите: семейство, другари, брачен партньор и деца. В младостта си постоянно сте се влюбвали в мъже, които са ви наранявали. Не повтаряйте минали неточности. Вие сте почтени за тези, които ще ви носят на ръце и няма да ви карат да плачете нощем. Освен това имате прикрит гений. Опознайте себе си по-добре и го открийте.

6.Необикновена персона
На пръв взор очаровате, във вас има нещо, което другите дами не имат. Винаги сте с високо вдигната глава. Някои го одобряват за надменност или студено отношение, само че не е по този начин. Просто постоянно знаете тъкмо какво желаете и го получавате.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР