Razer публикува редовния си финансов доклад, от който става ясно,

...
Razer публикува редовния си финансов доклад, от който става ясно,
Коментари Харесай

Razer отчетоха изключително успешна година

Razer разгласява постоянния си финансов отчет, от който излиза наяве, че компанията записва за пръв път в своята история годишен доход от един милиард $. За дванадесетмесечния интервал, завършил в края на декември предходната година, компанията регистрира общи доходи, които възлизат на $1.2 милиарда – нарастване с цели 48% по отношение на предходния регистриран годишен интервал.

Основната част от посочената сума идва от хардуерното поделение на компания, явяващо се главния ѝ бизнес, като нарастването тук спрямо 2019 е 51.8% или $1.08 милиарда В отчета, който компанията изнесе дружно с посочените резултати се декларира, че Razer освен са запазили лидерската си позиция за пазарите на Съединени американски щати, Европа, Китай и тихоокеанския район, само че също по този начин е съумяла да вземе и значителен дял от конкуренция, цитират компанията GamesIndustry.biz.

Razer не дават съответни числа за своя софтуерен бизнес, само че споделят, че сервизния им сегмент, обхващащ и инициативи, като Razer Fintech, бележи растеж в приходите от 66.8% до сумата от $128.4 милиона. Настоящите данни значат също по този начин, че компанията се е завърнала на пътя на облагата, откакто за първата половина на предходната година регистрира загуби, възлизащи на $17.7 милиона.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР