Раздялата на Шакира и Жерар Пике беше една от най-неочакваните

...
Раздялата на Шакира и Жерар Пике беше една от най-неочакваните
Коментари Харесай

Иска ли Жерар Пике да се върне при Шакира

Раздялата на Шакира и Жерар Пике беше една от най-неочакваните за годината. Оказа се обаче, че на пръв взор съвършеното им семейство има проблеми, които не може да позволи. 

И до момента в който Шакира и Пике не престават да мълчат за аргументите, довели до това да прекратят връзката им, продължава да излиза друга и спорна информация по въпроса. 

В началото, когато оповестиха, че взаимния им път е завършил, редица медии писаха, че това се дължи на невярност от страна на спортиста.

След това се появи нова информация по въпроса от Роберто Гарсия, който е някогашен сътрудник на една от сестрите на Шакира. Той твърдеше, че знае истината.

Пред EsDiario Гарсия съобщи, че проблемите сред колумбийската изпълнителка и централният бранител на Барселона са почнали поради пари. По думите му Пике е изискал от Шакира заем, с цел да влага в няколко разнообразни бизнеса. Тя обаче му е отказала, тъй като родителите ѝ я посъветвали да не го прави.

Сега пък се появява нова информация, съгласно която Жерар Пике желае да се върне при Шакира. 45-годишната певица обаче не е на същото мнение и не желае повече да има нищо общо с Пике, написа El Nacional.

Според изданието  35-годишният Пике е имал краткотрайна връзка с млада сервитьорка от февруари, само че към този момент е скъсал връзките си с дамата и желае да се върне назад при Шакира и децата. Певицата обаче няма предпочитание да " затопля " връзките с някогашния си сътрудник.

Междувременно в сферата футбола не престават спекулациите по отношение на неразбираемото бъдеще на Жерар Пике в Барселона и все по-усилено се приказва, че каталунецът няма да продължи професионалната си кариера в този тим. Случайно или не, клубът отстрани плакатите на бранителя от външната страна на стадиона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР