Раздялата между Арсенал и Гранит Джака след края на сезона

...
Раздялата между Арсенал и Гранит Джака след края на сезона
Коментари Харесай

Байер трябва да приготви 15 млн. за Джака

Раздялата сред Арсенал и Гранит Джака след края на сезона наподобява все по-вероятна. “Топчиите ” ще се опитат да освежат халфовата си линия с привличането на Деклан Райс от Уест Хам, а Джака е отворен към разновидността за завръщане в Бундеслигата. Сериозен интерес към него демонстрира Байер (Леверкузен). 

“Аспирините ” желаеха швейцарския национал и предишното лято, само че цената от 30 млн. евро ги отхвърли. Сега Арсенал е податлив да продаде халфа за двойно по-малка сума. Освен това, брачната половинка на Джака упорства фамилията да се завърне в Германия. 
 Джака желае да напусне Арсенал през лятото, има предложение от Германия Джака желае да напусне Арсенал през лятото, има предложение от Германия
В Бундеслигата полузащитникът игра за Борусия (Мьонхенгладбах) сред 2012 и 2016 година. След това подписа с Арсенал, с който завоюва два пъти ФА Къп и два пъти трофея “Къмюнити Шийлд ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР