Разделението в БСП продължава да расте на общинско ниво в

...
Разделението в БСП продължава да расте на общинско ниво в
Коментари Харесай

Младежите в БСП - София предупреждават Нинова да не пипа Иван Таков

Разделението в Българска социалистическа партия продължава да пораства на общинско равнище в София. След като през уикенда от централата на партията разпратиха до медиите през днешния ден от БСП-София ни срещат с позицията на младежката организация.

Младежите от Българска социалистическа партия - София поддържат дейностите и решенията на общинските съветници, които предходната седмица поддържаха с гласовете си издигнатия от ПП/ДБ/СС претендент за ръководител на Общинския съвет Цветомир Петров . Именно на това реагираха остро от централата на партията и заплашиха с партийни санкции.

Днес младежката организация предизвестява Националния съвет на партията да не приема " голословни и искрено неверни решения ", които биха повлияли отрицателно върху развиването на най-голямата партийна организация в страната - Българска социалистическа партия - София.
 Българска социалистическа партия скъса с общинските си съветници в София
Българска социалистическа партия скъса с общинските си съветници в София

Столичните социалисти пък се заканват на централното управление на партията

Решенията на общинските съветници от МК " Българска социалистическа партия за България " младежката организация освен приема, само че и счита за кардинални и виновни по отношение на жителите , защото столицата се нуждае от оперативни решения, за което даже и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се е изказвала. Освен това общинските съветници са съумели да нареждат групата като незаобиколим фактор в ръководството на Столична община.

Ако Българска социалистическа партия наложи санкции, както и към този момент разгласи събаряне на доверие, това би означавало за първи път партията в новата си история Българска социалистическа партия да няма свои представители в Столичния общински съвет.

Младежите от Българска социалистическа партия се притесняват и че тъкмо две години откакто , в този момент се приготвя същото и за настоящия водач на градската организация - л , че в една извънредно сложна политическа обстановка с верни дейности и консолидация в лявото политическо пространство, могат да бъдат реализирани високи изборни резултати. Също по този начин предизвестяват и за фигурата на общинския консултант Еньо Савов като деен и деятелен участник в столичната организация.

Припомняме, че Калоян Паргов заведе дело за , само че в това време Иван Таков пое водачеството в столичната организация. 

Младежите в Българска социалистическа партия са уверени и че дейностите на управлението на Българска социалистическа партия няма да доведат до консолидация и повишение на политическото доверие в партията, както се потвърди през последните години. Напротив, ще провокират вътрешен спор, напрежение и разединение в най-голямата конструкция на Българска социалистическа партия в страната. Всичко това се случва още веднъж в миг, когато партията би трябвало да се приготвя за възстановяване на резултатите си за идните избори за Европейски парламент.

Не считаме, че тези дейности са верният метод за печелене на доверието на българските жители и издигането на Българска социалистическа партия като действителна опция на настоящето порочно ръководство на страната.
 Иван Таков не се опасява от изключване от Българска социалистическа партия, с наслада си дава главата
Иван Таков не се опасява от изключване от Българска социалистическа партия, с наслада си дава главата

Снетото доверие от ръководителя на партията било маловажно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР