Разделението на русофили и русофоби не трябва да го има.

...
Разделението на русофили и русофоби не трябва да го има.
Коментари Харесай

Плевнелиев: Кирил Петков умишлено атакува Русия

Разделението на русофили и русофоби не би трябвало да го има. Трябва съвместен почит и почитание. Това сподели президентът (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев пред Българска национална телевизия.

Ние не се лекуваме като общество, а затъваме още повече в това разцепление. Министър-председателят реши преди да си тръгне да ускори почитател клуба си. Това е толкоз рисково. Уважаеми политици, търсете мостове един към различен. В последно време ми направи усещане по какъв начин Христо Иванов стартира да се успокоява, Бойко Борисов също, само че Кирил Петков е с рогата напред, добави Плевнелиев. Той позволи, че Петков преднамерено нападна Русия, с цел да стимулира почитател клуба си. И, че Политическа партия може да бъдат изолирани до няколко месеца, нещо което опитвали да създадат с ГЕРБ, поради политиката, която водят.

България и Русия няма потребност да бъдат във война, всички би трябвало да се почитат, само че разпоредбите би трябвало да се съблюдават. Ако има доказателства, че някой е шпионирал, той би трябвало да бъде изпъден, разяснява той.

Руската посланичка не става. Тя си разреши да наскърбява българският-министър ръководител. Но би трябвало да се вдигне телефонът и да се изясни на съветската страна какво става, било то от външния министър към съветския му сътрудник, сподели той. Плевнелиев настоя, че и президентът, и ръководещите би трябвало да кажат " и Б ", откакто са споделили " А " - отчетът на ДАНС, в случай че има подобен, да се даде на президента, както и да се каже кои са тези хора, които са получавали 4 хиляди лева от Русия, с цел да пропагандират нейните хрумвания у нас.

Кюлчета, пари, къде са доказателствата? За мен Радев не е политик от предишното. В проблема с руснаците е добре да покажем какви са доказателствата, акцентира той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР