Разделени на два отбора в отделни стопанства – така ще

...
Разделени на два отбора в отделни стопанства – така ще
Коментари Харесай

Нови стопани оценяват участниците във Фермата в два отбора

Разделени на два тима в обособени стопанства – по този начин ще бъдат посрещнати участниците в петия сезон на „ Фермата “ от 6 септември, когато шоуто ще се завърне в ефира на bTV. Епизодите ще преминат под мотото „ Нов свят “, а фокусът ще бъде подложен върху общественото разделяне в обществото ни.

Двете ферми ще имат и разнообразни наставници – това са Марин Петров и Росен Николаев. Менторите ще направляват участниците по какъв начин да изградят сами своите стопанства, като ще им оказват помощ и със препоръки по отношение на развъждането на зеленчуци и грижата за животните. Традиционно, и в този момент в ролята си на опитни фермери Петров и Николаев ще раздават задания и ще правят оценка постигнатите резултати. Двамата ще заемат мястото на младото фермерско семейство Благовеста и Николай Василеви, които бяха част от шоуто в продължение на три сезона.

Ето и малко информация за новите стопани: След поредност от съдбовни промени, фамилията на Марин взема решение да се върне да живее на село. Пътят му го води в с. Торὸс, където с роднините му стартират да се занимават с отглеждане на животни и развъждане на био зеленчуци, плодове и подправки. Днес те към този момент разполагат с завод за преправка и произвеждане на песто от тученица, каквото няма на никое място по света.

Според Петров един сполучлив фермер би трябвало да има богата палитра от личностни качества и умения, тъй като работата в едно фамилно стопанство изисква да бъдеш и строител, и детегледачка, и психолог. Във „ Фермата “ той ще следи за честното разпределение на дилемите в неговия тим.

Росен пък има лично стопанство, в което отглежда разнообразни животни. Гордостта му е построената с доста труд конна база.

Модерната плантация на 21-и век изисква същото, което е изисквала и фермата на 18-и век – работа от заран до вечер.

Ако участниците са капризни, няма да им е по никакъв начин елементарно. За да имат задоволително храна и улеснения, ще би трябвало да се потрудят. Кравата не се интересува кой я дои, просто някой би трябвало да го направи ", споделя преди началото на шоуто Николаев.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР