Разбрахте ли сега защо слогана „всички с/у борисов“ на протестите

...
Разбрахте ли сега защо слогана „всички с/у борисов“ на протестите
Коментари Харесай

Татяна Кристи: Протестите срещу Борисов бяха обяздени от путинисти и корумпета, за да вземат властта

Разбрахте ли в този момент за какво слогана „всички с/у борисов“ на митингите не проработи. Те бяха обяздени от путинисти и остарели корумпета от същия лагер– просто с цел да си менкат властта както правеха досега–със заблудата положителното ченге в съпротива, неприятното във властта.

Кланът на борисов се смени с клана на радев и бсп. Вкараха Харвард за лустро, плюс безчет анонимници, напълнили Народно събрание или заели значими постове без никакъв опит и визия за ръководство. Направиха хибрида итн, дадоха криле на “ опозицията“ възраждане– директния глас на путин в Народно събрание. С всичко това минимизираха гласовете за същинска смяна от Демократична България. Сега ще повторят същото с „партията“ на Янев, която ще обере умерените „патриоти“, разочаровани от прозападната позиция на Политическа партия, която пък желае разкрачено да бъде другар с всички и глупувато да се усмихва!

А радикалните „патриоти“- путинисти, ще напомпят възобновление. Борбата с корупцията буксува, общите приказки за „лоялност“ към НАТО и Европейски Съюз на Петков стартират да се губят в дивашкия вик на лумпените и старите комунисти и ченгета. От Рашков някой за е чувал нещо в последно време? Защото аз слушам все по-често приказки, че “ борисов най-малко даваше надбавки към заплати и пенсии! “

От Facebook профила на журналиста Татяна Кристи

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР