Разбрах, че синът ми се е влошил. По непотвърдена информация

...
Разбрах, че синът ми се е влошил. По непотвърдена информация
Коментари Харесай

Драма: Майката на наръгания в тролей Борислав с неприятни новини! Синът й се влошава, оперират го отново?

Разбрах, че синът ми се е влошил. По непотвърдена информация е имало и втора интервенция. Може да има комплициране в имената, нищо не ми споделят. Това съобщи майката на наръгания в тролей юноша Борислав в утринния блок на Нова телевизия.

" Стана му неприятно през вчерашния ден, извикахме лекар. Изгониха ни всички от стаята и го включиха на системи. Какво тъкмо е станало нощес, не мога да кажа ", добави още майката на момчето.

" Каквото и наказване да му дадат, няма да изпита моята болежка ", съобщи още през вчерашния ден Борислав, разяснявайки това какво заслужава нападателя му.

" Пропиляха бъдещето му, поради една забележка. Той искаше да кандидатства в НСА, от 8 години спортува ", съобщи бащата на Борислав, съгласно който синът му ще изпусне матурите и тази година ще бъде изгубена за него.


Майката на момчето пък призна, че от лидера на рейса схванала, че в действителност това е скица, която в този миг се е объркала. Тя разкри, че въпросните деца постоянно въртели такива номера и постоянно обирали лидера на транспортното средство.

Родителите прибавиха, че все още никой не е потърсил виновника. " Може би фамилията му се е отказало от него ", съобщи тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР