Разбиването на системата за сигурност и разпадът в МВР, докато

...
Разбиването на системата за сигурност и разпадът в МВР, докато
Коментари Харесай

Маринов за инцидентите с мигранти: Разпадът в МВР от времето на Бойко Рашков дава резултати

Разбиването на системата за сигурност и разпадът в Министерство на вътрешните работи, до момента в който лицето Бойко Рашков бе силов вицепремиер и министър, към този момент дава резултати.

Концентрация на мигранти в столицата, „ разливането “ им в централните елементи и зачестяване на случаите на принуждение, в които съществени „ герои “ са точно мигрантите.

Това написа депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен министър на вътрешните работи Младен Маринов след новината за сбиванията с присъединяване на мигранти в столицата.

За следващ път софийският кмет Васил Терзиев се държи като инцидентен наблюдаващ, когато столицата има сериозен проблем със сигурността – нападенията на мигранти над столичани , добави Маринов и разясни:

Съгласно член 44 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация Терзиев „ дава отговор за опазването на публичния ред, като за обезпечаването му издава писмени заповеди, наложителни за началниците на съответните структури на Министерството на вътрешните работи “.

???? Да сте чули Терзиев да е издал такава заповед на Столична дирекция на вътрешните работи по отношение на експанзията на мигрантите? Аз несъмнено не съм чул такова нещо…
???? Да сте чули Терзиев да е разпоредил засилени патрули на Общинска полиция по бул. „ Витоша “ и останалите централни елементи на града? Едно време, при „ неприятната “ Фандъкова Общинска полиция и Столична дирекция на вътрешните работи работеха един до друг, с цел да подсигуряват сигурността на софиянци и гостите на столицата.
???? Да сте чули Васил Терзиев и Борис Бонев да са предложили разширение на системата за видеонаблюдение в София? Няма и да го чуете, тъй като толкоз си могат…

Вярвам в професионализма на сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи, че и този път ще се оправят с мигрантските нападения в центъра на София. Защото към този момент сме го правили дружно преди години. Но Столична дирекция на вътрешните работи не би трябвало да бъде оставяна сама да се оправя с резултатите от Рашковите безобразия. Необходима е ясна и цялостна визия на всички институции, ангажирани със сигурността на софиянци!, написа още Маринов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР