Разбитите от години улици на варненското село Константиново изкараха жителите

...
Разбитите от години улици на варненското село Константиново изкараха жителите
Коментари Харесай

Жители на варненско село излизат на протест заради разбити от години улици

Разбитите от години улици на варненското село Константиново изкараха жителите му на митинг. По думите им инфраструктурата е била разрушена поради наводняване, само че ремонт към момента не е изработен, макар търсената помощ и многократните обещания. Хората допълниха, че са отпуснати 150 000 лв. за реорганизация, само че едвам откакто са декларирали, че ще вършат митинг и са били подкрепени от омбудсмана Мая Манолова.

Снимка: btvnovinite.bg

Жителите на село Константиново показаха терзание, че поради непочистеното дере има заплаха от ново наводняване, а непрестанните превалявания са разрушили съвсем изцяло улиците.

Всяка година се отпускат пари от бюджета за поддържане на инфраструктурата, само че те са незадоволителни, това отговори на протестиращите Тихомир Тимов - шеф на отдел " Общинска инфраструктура ", Община Варна.

Снимка: btvnovinite.bg

„ След наводненията през 2016 година бяха отпуснати 150 000 лв. за непълен ремонт на дерето. В момента сътрудниците остойностяват плана, тъй като е на по-висока цена и ще преценим за тези пари какво може да се направи”, сподели още Тимов и добави, че е инцидентно съответстват началото на ремонта и митинга на жителите на Константиново.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР