Разбираш, че нещата са сериозни, когато с половинката ти си

...
Разбираш, че нещата са сериозни, когато с половинката ти си
Коментари Харесай

Надникнете в апартамента на Джей Ло, струващ скромните 15 милиона долара

Разбираш, че нещата са съществени, когато с половинката ти си купите общо жилище. Разбираш, че нещата при Дженифър Лопес са съществени, когато тя си купи апартамент в Ню Йорк дружно с приятеля си Алекс Родригез, а жилището коства 15 милиона $!

Както се чака, двойката не би се задоволила с нищо по-малко от съвършеното и първокласният им апартамент се намира в сърцето на Манхатън, на 36-тия етаж на небостъргач, който е най-високата жилищна постройка в региона. Жилището има три спални, 4 бани и се простира на 370 кв.метра.

 дженифър лопес

Двамата са дружно единствено от година, само че източници разкриват, че са почнали да търсят идеалния апартамент още предходната есен.

Дженифър и Алекс са харесали постройката, тъй като са решили, че ще им обезпечи нужното персонално пространство, надалеч от папараците и почитателите. Там ще разполагат с частен паркинг, персонален готвач, фитнес, студиа за разнообразни групови тренировки, сауна, парна бяна, кино и даже персонален асансьор, стигащ единствено до техния апартамент.

 дженифър лопес

Това не е първата толкоз разточителна покупка на певицата. През 2014-та година, до момента в който бе към момента омъжена за Марк Антъни, дивата си купи голям апартамент покрай Мадисън Скуеър, който имаше 4 спални и 6 бани.

Малко след запознанството си с Родригез, Джей Ло продаде жилището си за сумата от 26 милиона $.

 дженифър лопес

За доста хора това може да се окаже знак, че наближава женитба за двамата влюбени, само че изпълнителката побърза да разсее сходни клюки в свое скорошно изявление. Тя призна, че нa двoйката ѝ се постанова да изчака:

„ Правила съм много неточности в предишното си, а в този момент сме зрели хора. Като възрастни ще изчакаме и ще вършим нещата съгласно личното ни движение. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР