Разбираме от експертите, че изборите няма как да бъдат отложени.

...
Разбираме от експертите, че изборите няма как да бъдат отложени.
Коментари Харесай

Янко Янков: Делян Пеевски е една уважавана фигура в ДПС

Разбираме от специалистите, че изборите няма по какъв начин да бъдат отсрочени. Това сподели лидерът на листата на Движение за права и свободи в 31-ви МИР Ямбол Янко Янков в " 120 минути " по бТВ.
Янко Янков отговори дали съгласно Движение за права и свободи би трябвало изборите да бъдат отсрочени поради пандемията от ковид.

" Проблемите с пандемията са извънредно съществени, само че въпросът има юридическа страна. Разбираме от специалистите, че това няма по какъв начин да се случи. Ситуацията е извънредно тревожна за България и би трябвало доста деликатно да се проучва и тук въобще няма място за опълчване на политическите партии ", сподели още Янков.

Той обърна внимание, че потреблението на обстановката с пандемията за нагнетяване на политически конфронтация, води до съществени проблеми с прочувственото и психическото положение на българските жители, от което произтичат доста съществени болести и което извънредно доста съществено въздейства на прочувствената интензивност, която е значим фактор изключително в предизборната акция и в мотивацията за гласуването на изборите.

На въпрос на водещата, дали Движение за права и свободи и Пеевски към този момент нямат нищо общо, Янков отговори.

“Как Пеевски да няма общо с Движение за права и свободи?!” “Той си беше от гражданската квота. И аз като представител на Сливенския район съм му казвал доста пъти - той направи страхотни дарения! Делян Пеевски е една уважавана фигура в ДПС”, изясни ще Янков.

Янков съобщи и че научил доста от почетния ръководител Ахмед Доган.

" Това, което знам от доктор Ахмед Доган е, че в действителност изборите се печелят, когато се стартира дейна работа от края на преходните избори. За нас беше извънредно значимо да имаме настояща, точна информация, да забележим да имаме доста добра организационна активност и да се срещнем на място с действителните проблеми на България, да можем да ги презентираме тъкмо и съответно ", уточни още Янков.

" Имаме огромен проблем с бизнес средата. Нямаме задоволително вложения. По вложения в стопанската система се върнахме на равнища от 2006 година, нямаме задоволително заети. След световната рецесия, до края на 2020 година ни напуснаха 360 хиляди Ние би трябвало да рестартираме бизнес средата, да създадем опция за работни места. Това ще се направи като се понижат регулациите, като се разреши на бизнеса да диша, както беше през 2013 г.”, означи Чобанов. За по-малко регулация се разгласи и преди към седмица в ефира на Българската национална телевизия и различен от Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР