Разбирам желанието за по-голяма събираемост на задълженията към бюджета, но

...
Разбирам желанието за по-голяма събираемост на задълженията към бюджета, но
Коментари Харесай

Лидия Шулева: Увеличението на пенсиите следва инфлацията

Разбирам желанието за по-голяма събираемост на отговорностите към бюджета, само че няма социална поддръжка за концепцията „ бонус против донос ". Трябва да минат години, да завършат делата и тогава индивидът, подал сигнала за данъчни нарушавания да си получи бонуса. Това изясни Лидия Шулева - някогашен вицепремиер и обществен министър в предаването „ Денят онлайн " по NOVA NEWS.

Тя изясни, че процентите за нарастване на пенсиите отразяват инфлацията. По закон пенсиите се усилват по Швейцарското предписание съставлява 50% от инфлацията и 50% от междинния застрахователен приход. Коледните добавки са традиция и са в помощ на хората с ниски приходи, сподели тя.

За концепцията гражданските контракти да преминат в трудови, тя изясни, че стремежът е гражданските контракти, които имат темперамент на трудови контракти, да станат трудови. Би трябвало да се преобразуват в трудови, тъй като оставайки като цивилен, хората са в неподходяща обстановка, тъй като не могат да черпят правата на трудовите контракти - не могат да употребяват болнични, компенсации за безработица. Нужен е текст, който да преобразува тези контракти, само че по избрана формулировка, посочи Шулева.

Относно новия взет външен дълг, тя сподели, че това не е притеснително. За настояването на ресторантьорите да се резервира понижената ставка на Данък добавена стойност от 9% Шулева изясни, че тези ограничения са били годни за времето на пандемията от ковид. „ Оборотите на ресторантьорите надминаха предпандемичната конюнктура ", сподели тя.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР