Разбира се, че БСП няма да има ангажимент към служебните

...
Разбира се, че БСП няма да има ангажимент към служебните
Коментари Харесай

Порицан от Нинова министър: Ако се справя, това ще донесе позитиви на БСП, не негативи

Разбира се, че Българска социалистическа партия няма да има ангажимент към служебните министри, то по този начин е и по конституция. Разбира се, че не се наскърбявам на Българска социалистическа партия за реакцията към мен, откакто станах министър. Това съобщи служебният аграрни министър Явор Гечев.

Повечко май идват персоналните връзки в българската политика. Много персонални са, а няма нищо персонално в правенето на политика. Все някой би трябвало да извършва длъжностите на служебни министри и по-добре това да са специалистите. Аз съм поканен в този кабинет, не тъй като съм член на Българска социалистическа партия, а тъй като се допуска, че мога да свърша работа и съм специалист от самия бранш, така че по-скоро моето наличие, в случай че се оправя добре, може да донесе позитиви на Българска социалистическа партия, не негативи, добави Гечев пред Нова телевизия.

Мога да кажа доста неща, само че нямам правото да ги кажа, тъй като няма да си разреша нито позитивно, а най-много негативно да повлияе на Българска социалистическа партия. Нека вътрешните проблеми да си останат вътре в самите партии, не е нужно да се ангажира цялото общество. В момента, в който не съм министър, имам каво да кажа, само че на този стадий е правилно по-скоро да замълча, сподели още Явор Гечев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР