Разбиха фабрики за нелегални цигари край ПловдивФабрики за производство на

...
Разбиха фабрики за нелегални цигари край ПловдивФабрики за производство на
Коментари Харесай

Разбиха фабрики за нелегални цигари край Пловдив

Разбиха заводи за незаконни цигари край Пловдив Фабрики за произвеждане на незаконни цигари в пловдивското село Труд са разкрили службите.  

 Дарик Пловдив
" Между 15 и 20 милиона лв. месечно е ощетявала бюджета едната от двете незаконни заводи за произвеждане за цигари до Пловдив " Това заяви министър председателят Бойко Борисов, който дружно със зам.-главния прокурор Иван Гешев, шефа на организация Митници Георги Костов и основния секретар на Министерство на вътрешните работи Иво Иванов дойдоха на персонална ревизия в едната от фабриките, намираща се в село Труд.

-->

До момента са арестувани 12 души.  По думите на министър-председателя, в завода са работили молдовци и украинци , които не са излизали отвън фабриката и това е повода хората да не са ги забелязали.
 Дарик Пловдив
Работели са безусловно подмолно, произвеждали са продукцията и непосредствено са я изнасяли. Нелегалните цигарите са с доста положително качество, на известна компания, с гръцки надписи.

Другата фабрика за незаконно произвеждане на цигари е още веднъж в пловдивско село - Ръжево Конаре . От думите на зам.-главния прокурор Иван Гешев стана ясно, че се ревизира за връзка връзка сред фабриката в Карнобат и тази в Труд.
 Дарик Пловдив
Разследването на спецслужбите по случая продължава. 

Чуйте повече в звуковия файл:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР