Разберете каква спътница в живота търсят мъжете – милионера и

...
Разберете каква спътница в живота търсят мъжете – милионера и
Коментари Харесай

Каква спътница в живота търсят мъжете – милионери?

Разберете каква спътница в живота търсят мъжете – милионера и сравнете дали притежавате тези качества!

Мъжете – милионери могат да отидат на среща извънредно елегантни: те летят до Париж в частен аероплан, карат „ готина ” спортна кола, само че момичето до тях би трябвало да бъде от съответната класа.

Няколко представители на елитни брачни организации споделят информация за това какви качества в евентуалните си спътници правят оценка представителите на кралските домове, звездите, топ мениджърите, милионерите и милиардерите. Всички те потвърждават, че тези хора са доста придирчиви, избирайки половинка. Какво искат тези мъже?

Мъжете обичат външния тип

Този факт има най-пряко отношение в живота и се отнася до външния тип на дамата или момичето. В множеството случаи, в случай че на милионера му се коства, че едно момиче не е доста красиво, той не стига до втората среща. Въпреки че всеки има собствен самостоятелен усет.

Вторият миг, който би трябвало да се вземе поради, е половата прелест, т.е. женствеността. Това е стройната женствена фигура, приятния глас, плавните придвижвания и красивата добре поддържана коса. Всичко това обаче може да се отнася до хубостта, както и до здравето на дамите.

В последна сметка мъжът търси онази, която е най-подходяща за раждане. В края на краищата всички ние сме биологични същества и сме основани да се възпроизвеждаме.

За мъжете е значим освен външният тип, само че и интелекта

Колкото и да е привлекателна на външен тип, без високото равнище на просветеност, да стане спътница на милионер, дамата има доста дребен късмет. Заможните мъже се интересуват от това да могат да научават нещо ново от колегата си.

Освен прелестната физическа форма и сексуалността, мъжете се интересуват и от умствените качества. Те имат потребност от спътница, която е в положение да ги провокира, а не да ги гледа с отворена уста и непрекъснато да се възхищава на „ величието им “.

Те ще бъдат привлечени от тази, която има обучение, забавна работа, сериозна пристрастеност, която я подтиква към по-нататъшни достижения, подтик за постоянно саморазвитие.

Мъжете желаят да получат всичко „ в една бутилка “

Естествено, мъжът с огромен капацитет има огромни потребности. Следователно, за мъжете милионери не е задоволително, в случай че момичето има единствено едно или две от посочените качества. Дайте им всичко едновременно, „ в една бутилка “. Когато сте богат, вашите условия към живота нормално са високи.

Такива представители на по-силния пол се интересуват от дами, които имат личен бизнес, и не търсят мъж, с цел да запълнят празнотата в живота си. Те желаят жена, която към този момент е пълноценна и е щастлива от всичко, а сътрудникът ѝ единствено да добави ново измерение към нейната галактика.

Милионерът ще бъде притеглен от дама, която е в положение да води деен обществен живот. Желателно е тя да може да се появява с него на разнообразни обществени и бизнес събития и в това време да наподобява добре, да бъде стилно облечена, приветлива, способна да поддържа диалог и да бъде осведомена.

Вижте още: На кои домашни амулети би трябвало да обърнете внимание?

И по този начин, мъжът – милионер няма да търси единствено момиче с прелъстителен външен тип, а ще се нуждае от забавен човек, който е в положение да обогати живота му и да внесе свеж поток в него.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР