Разберете каква ще е вашата съдба, според кармичното ви число:Кармично

...
Разберете каква ще е вашата съдба, според кармичното ви число:Кармично
Коментари Харесай

Значение на вашето кармично число

Разберете каква ще е вашата орис, съгласно кармичното ви число:

Кармично число 4

Много е евентуално да сте показали мързел в предишното, а в този момент ще би трябвало да изявите и докажете капацитета си. Ще ви се наложи да работите много по-усърдно, в сравнение с доста други хора, с цел да изхранвате прехраната си. Кармичният урок на това число цели да ви научи на непримиримост и неизменност, като можете да бъдете възнаградени с огромни достижения и благосъстояние, само че за задачата е нужно да се трудите почтено и интензивно, без да роптаете и да се оплаквате.

Кармично число 5

Със сигурност сте изпадали в разнообразни зависимости и пристрастявания, били сте разточителни и ексцентрични или сте имали безразборни полови връзки в минал живот. Урокът ви в този живот ще ви принуди да работите интензивно, да понесете ограничения и да се откажете от много неща, с цел да вървите напред. Кармата на 5 е в положение да ви принуди да се съобразите с нея даже с цената на съществени здравословни проблеми, с цел да се придържате към верния път, да не се отклонявате и да не проявявате склонността си към разсипничество.

Кармично число 6

Възможно е да сте предали или изоставили фамилията си или негов член в минал живот. Урокът на това число ще ви принуди да издържате сами фамилията си или да се грижите за болен негов член. Въпреки кармата, това може да не се окаже по силите ви и вие и в този живот да напуснете фамилното гнездо.

Кармично число 7

Със сигурност в предишното не сте отдавали задоволително внимание на духовния си живот, като сте били прекомерно мощно фокусирани върху материалните неща и печеленето на пари. Поради тази причина може да ви се стори прекомерно огромно предизвикателство печеленето на пари в сегашното, като е допустимо също някакъв здравословен проблем или хронично заболяване да слагат на тестване вярата ви.

Кармично число 8

Най-вероятно сте злоупотребявали със силата и властта си, с цел да експлоатирате или оскърбявате другите в името на материалното ви благоденствие. Може да ви се наложи в този живот да сте подчинени, като ще би трябвало да се справяте с по-малко пари, както и да работите много по-усилено, в сравнение с другите, с цел да постигнете задачите си.

Кармично число 9

Кармата на 9 демонстрира, че в минал живот не сте се грижили или обичали задоволително хората. Урокът ви включва да се научите да сте деликатни, състрадателни към проблемите на другите и да им помагате в решаването им. Началото на сегашния ви живот може да е белязано с огромни персонални упования, само че триумфът ви зависи до каква степен ще се справите с ролята на преподавател и човеколюбец по пътя си.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР