Районният съд във Варна осъди 47-годишен мъж изпочупил огледала на

...
Районният съд във Варна осъди 47-годишен мъж изпочупил огледала на
Коментари Харесай

Във Варна осъдиха 47-годишен изпочупил огледала на пет автомобила

Районният съд във Варна осъди 47-годишен мъж изпочупил огледала на пет автомобила, научи Moreto.net

Деянието е осъществено при изискванията на продължавано закононарушение на 14 февруари предходната година навън обществено пространство – махленски паркинг пред жилищни блокове в квартал „ Левски “ във Варна.

Под въздействие на използван алкохол, в следобедните часове на тази дата, подсъдимият, до момента в който минавал около паркираните по улицата коли, поредно, единствено в границите на няколко минути посредством използване на мощ с ръце и крайници счупил странични огледала за назад виждане на общо 5 автомобила. Действията на 47-годишния мъж били възприети от група очевидци, които незабавно подали сигнал на тел. 112, като пристигналите на място полицейски чиновници задържали причинителя. Всички повреди по колите са оценени на обща стойност за над 600 лв..
За осъщественото закононарушение по член 216, ал.1 от Наказателния кодекс на 47-годишния мъж, който е неосъждан до момента, с присъда бе наложено наказване от 4 месеца отнемане от независимост. Съдът отсрочи изтърпяването на наложеното наказване с изпитателен период от 3 години.

В тежест на подсъдимия са и всички направени по делото разходи. Присъдата предстои на обжалване или митинг пред ВОС в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР