Районният съд в Пловдив гледа в момента мярката на мъжа,

...
Районният съд в Пловдив гледа в момента мярката на мъжа,
Коментари Харесай

Този е индивидът, ударил лошо шофьор на линейка в Пловдив

Районният съд в Пловдив гледа сега мярката на мъжа, който удари водача на кола за спешна помощ на многолюден бул. в града под тепетата , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Той е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по чл.131, ал.1, т.1, и т.12, вр. вр. с чл.130, ал.2 от Наказателен кодекс, за нахлуване над здравно лице. По-късно през днешния ден ще стане ясно дали младият мъж, който е от Любимец, ще бъде оставен в ареста.

По делото е открито, че на 25 април 2023 година към 17,00 ч. Т.Д. и дежурният доктор от ЦСМП, Пловдив се отзовали на повикване за мъж -  А.М., който се намирал в безпомощно положение и лежал на тротоара на бул. " Шести септември “ в Пловдив.

Когато пристигнали, двамата му помогнали да стане и да стигне до колата за спешна помощ, с цел да може да бъде настанен в носилката за медицински обзор. В това време А.М. се обърнал и блъснал с пестник в региона на лицето Т.Д., водач на колата за спешна помощ. Подаден е бил сигнал на тел. 112 и на място пристигнали полицейски екипи. На потърпевшия е осъществен обзор, той е в положително здравословно положение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР