Районният съд в Несебър не е уважи искането на прокуратурата

...
Районният съд в Несебър не е уважи искането на прокуратурата
Коментари Харесай

Съдът в Несебър освободи Динко Вълев срещу гаранция от 5000 лева

Районният съд в Несебър не е почете настояването на прокуратурата за налагане на най-тежката мярка „ задържане под стража ” на Динко Вълев и дефинира парична гаранция в размер на 5000 лв..

На ямболския предприемач, станал прочут като „ ловджия на мигранти ”, са повдигнати две обвинявания - за безчинство и насила. Причината е публикуван видеоклип в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин той удря просещ мъж, представящ се за неработоспособен. Насилието се случва на входа на хипермаркет в с. Равда.

Държавното обвиняване изиска най-тежката мярка, като посочи в съда, че Динко Вълев е влезнал в ролята на правоохранителните органи и е направил брутална проява против правовия ред в страната. Защита му изиска той да бъде пуснат под гаранция поради здравословни проблеми. Ако бъде приет за отговорен по първото обвиняване, го грози до 2 години затвор, а по второто - до 6 години.

На влизане в залата ямболският предприемач съобщи, че е постъпил прочувствено и даже предложи работа като надзирател на потърпевшия.

„ Съжалявам за постъпката си. Силно се възмутих, тъй като мамеше възрастни хора и дребни деца му пускаха парички. Това ме накара да отвръщам по този начин. Съжалявам! ” - съобщи на влизане в съда Динко Вълев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР