Районният съд в Кюстендил остави в ареста обвиняема за противозаконно

...
Районният съд в Кюстендил остави в ареста обвиняема за противозаконно
Коментари Харесай

С цел имотна облага: Жена, обвинена в незаконно подпомагане на китайци, остава в ареста

Районният съд в Кюстендил остави в ареста обвинена за незаконно подкрепяне на 10 жители на Китайската национална република, да обитават и минават в страната в нарушаване на закона, за да набави за себе си имотна полза. Това оповестиха от съда в Кюстендил.

Ц.С. на 44 години, с адресна регистрация в кюстендилското с. Долна Гращица, беше арестувана от полицията в Кюстендил на 1 май, в село Багренци, община Кюстендил. Жената не се е подчинила на подаден сигнал от полицейски чиновници за прекъсване в с. Граница и пробвала да избяга с микробуса си, а по-късно била арестувана в прилежащото село.

Жената превозвала в микробуса марка „ Ауди “ 10 китайски жители. Превозваните чужденци са имали персонални документи, издадени от Китайската национална република.

При последвалите процесуални дейности на адреси, населявани от 44-годишната жена, са открити и конфискувани 12 боеприпаса от друг диаметър, регистрационни табели на коли, огромна сума пари в евро, мобилни телефони, голям брой тетрадки с имена и телефони, споделиха тогава от полицията.

За закононарушението законът планува наказване „ отнемане от независимост “, показаха от съда. 

Определението, с което във връзка с Ц. С., която досега е неосъждана, е взета мярка за неотклонение “задържане под стража “, предстои на обжалване пред Окръжен съд – Кюстендил, в тридневен период.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР