Районният съд в Бургас остави за постоянно в ареста 28-годишен

...
Районният съд в Бургас остави за постоянно в ареста 28-годишен
Коментари Харесай

Задържаха бургазлия, пребил и заплашил с убийство бременната си приятелка

Районният съд в Бургас остави за непрекъснато в ареста 28-годишен мъж, упрекнат в закана за ликвидиране и нанесен побой върху бременната си другарка.

Макар и казусът на насилието да е от 1 август, то за него се схваща чак през днешния ден, когато обвиненият към този момент е минал през правосъден развой за установяване на мярка за неотклонение. Справка в уеб страницата на Министерство на вътрешните работи, откъдето нормално медиите схващат за осъществени закононарушения и дейностите на полицията по тях, демонстрира, че казусът не е оповестяван.

Пострадалата жена е на 23 години и е бременна в седмия месец. Установено е още, че обвиненият се заканил с ликвидиране на приятелката си, с която живеел на фамилни начала от към година и половина.

Едновременно с това ѝ нанася удари в региона на главата, блъскал я и я влачил. " Тази закана е в съображение да възбуди състоятелен боязън за нейното реализиране ", изясни представителят на Районна прокуратура Зорница Щърбева.

Предвиденото наказване е затвор до шест години. Мъжът има и предходна присъда за причиняване на междинна телесна щета по хулигански подбуди.

Пред служебния си бранител обвиненият обяснил, че не е правилно изказванието на потърпевшата, а тъкмо обратното- тя го е нападнала. Подсъдимият посочил и одраскване по шията.
 Мъж преби и острига някогашната си другарка във Видин
Мъж преби и острига някогашната си другарка във Видин

22-годишната жена е държана в плен четири дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР