Районният кмет на Източен“ Иван Стоянов публикува анализ на свършената

...
Районният кмет на Източен“ Иван Стоянов публикува анализ на свършената
Коментари Харесай

Иван Стоянов с анализ за свършеното през управлението му в кв. “Каменица“ 2 на Пловдив

Районният кмет на „ Източен “ Иван Стоянов разгласява разбор на свършената по време на ръководството му работа. Акцент в обявата му пада върху измененията, направени в квартал „ Каменица 2 “, който той дефинира като все по-предпочитан регион за живеене през последните години.
Прочетете още
Стоянов акцентира, че през тригодишния си мандат е направил сериозна инвестиция в просветителната инфраструктура на региона. В това число влизат построените нови детски градини и ясни, откриване на нови яслени групи, нови детски площадки и ремонтни действия по съществуващи уреди на учебни заведения и детски заведения.

По пътната инфраструктура също са били осъществени голям брой усъвършенствания, показва райкметът. Част от тях са напълно преобразените улици ул. " Арх. Камен Петков ", „ Лев Толстой “, „ Богомил “ и „ Ген. Радко Димитриев “, където бе сменена и ВиК мрежата.

„ Преасфалтирахме улиците в целия микрорайон, изградихме тротоари, като последните бяха на ул. " Братя Свещарови " и ул. " Ралица ", нови паркинги, направихме нови детски площадки на " Славянска ", " Гълъбец ", сложихме нови тенис-маси на " Богомил ", премахнахме рисковите къщи сред ул. " Варшава " и " Месемврия ", разширихме пенсионерския клуб в парк " Каменица " “, показва той в поста си.

Стоянов добавя, че огромна инвестиция е била напревена и по линия на комфорт на подрастващите и техните родители – площадки, зони за отдих и игри, озеленяване, фитнеси навън.

„ Имаме концепция за създаване на физкултурен салон към ДГ " Детелина " и най-малко още една група. Имаме план за парк сред ул. " Месемврия " и " Варшава ". Имаме план за паркинг с пешеходна зона от бул. " Санкт Петербург " до ул. " Богомил " с пешеходна зона и озеленяване.  Поели сме огромен ангажимент и към санирането в региона, като с горделивост мога да отбележа, че с помощта на работата на екипа имаме доста огромна интензивност към програмата. Надявам се определено държавно управление, което е ангажирано с програмата за саниране да утвърди подадените планове и да удължи процеса, тъй като интереса на хората е най-съществен от всичко “, добавя Стоянов.

Той споделя още, че когато има последователност, има и резултати. „ Това е повода за положителните неща, които свършихме през последните 15 години в регион „ Източен “, заключва той. 

Целият пост на районния кмет вижте тук:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР