Районните кметове на Пловдив ежегодно се надяват на по-голямо финансиране.

...
Районните кметове на Пловдив ежегодно се надяват на по-голямо финансиране.
Коментари Харесай

Четвърти дебат за „Най-добрия квартал за живеене“: Места за паркиране и състояние на уличната мрежа

Районните кметове на Пловдив годишно се надяват на по-голямо финансиране. Инфраструктурните обекти в кметствата се осъществят, съгласно това има ли обезпечено финансиране за тях. Уличната мрежа е в положително експлоатационно положение, местата за паркиране в никакъв случай не стигат.

Темата е водеща на четвъртия спор от акцията на Дарик радио „ Най-добрият квартал за живеене “, която се реализира със съдействието на ПловдивПрес.

Целта е да се търсят положителни практики и решения за възстановяване качеството на живот във втория по величина град в България. Жителите на Пловдив имат опция да задават настоящи тематики и да слушат диспути по тях, сред районните кметове.

Всеки, който желае да гласоподава, може да го направи в пловдивската страница на формалния уебсайт на Дарик радио www.darik.bg.

Гласуването в класацията ще продължи до 01.10.2023 година в формалните уеб сайтове и страниците на Дарик Пловдив и Пловдив прес. Въпроси могат да се задават посредством формалната страница на Darik Пловдив във Facebook и на е-mail: [email protected].

Освен огромната премия за „ Най-добър квартал за живеене ", ще бъдат отличени кварталът с най-вече зелени площи, както и този с най-удобна инфраструктура, в това число и за хора с увреждания.

Дискусиите с районни кметове в студиото на Дарик радио Пловдив се организират всеки втори петък в месеца.

Кампанията се осъществя по концепция на Дарик радио, като продължение на националната акция „ Най-добрият град за живеене “.

Асистент продукция и водещ: Искра Койчева

Продуцент и редактор: Лалка Златанова

Монтаж, саунд дизайн и постпродукция: Петър Тодоров
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР