Районната прокуратура във привлече към наказателна отговорност двама мъже, които

...
Районната прокуратура във привлече към наказателна отговорност двама мъже, които
Коментари Харесай

ПОД КЛЮЧ: Шамари и заплахи с убийство към служителка от Варна

Районната прокуратура във притегли към наказателна отговорност двама мъже, които в съучастничество лишили незаконно от независимост млада жена от и отправяли към нея закани за ликвидиране, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна.

К.Т. (38 г.) и Б.Б. (32 г.) са арестувани за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор за довеждането им пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка " задържане под стража “ по отношение на тях да бъде импортирано за разглеждане.
свързани новини42659на 04.12.20216174на 25.11.2021
Разследването е почнало откакто жертвата на похищението сама алармирала за случилото се органите на реда. Според събраните досега доказателства, в интервала 19-20 януари 2022 година младата жена е държана срещу волята й от К.Т. и Б.Б. Т

я била чиновник в магазина на 38-годишния мъж, който дружно със собствен другар и трето неустановено все още лице я задържали срещу волята й в склада на комерсиалния обект. Мъжете отправили към нея закани за разпра по отношение на съмнения за кражба, осъществена от потърпевшата. На дамата са били нанасяни и удари, от които не са й породени съществени телесни пострадвания.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура във Варна.
свързани новини16350на 12.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР